Slik reparerer en Auto Headliner

Slik reparerer en Auto Headliner


Automotive headlinerne er brukt i biler, lastebiler og andre kjøretøyer. De består av tre deler: en ryggbrett som kan være laget av styrofoam eller papp, et lag av sprøyteklebemiddel og den taktrekk klut. Headlinerne fungere som isolasjon mellom veggene. De hjelper reflektere varmen fra utenfor sollys. De legger også til visuell appell til interiør og kan endres dersom kupeen blir restaurert eller reparert. Flere forskjellige typer stoff kan anvendes som en automatisk taktrekk, men det er vanligvis et tynt stoff som er lettere å lime på.

Bruksanvisning

1 Åpne alle dører på bilen og sette på briller og en ansiktsmaske. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne alle skruene fra trim rundt headliner.

2 Bruk en flat skrutrekker til å lirke headliner trim ut fra klippene som holder den på plass i frontruten området.

3 Fjern alle headliner trim slik at kantene på headliner er synlige. Fjern skruene på innsiden av kuppelen lys med Phillips skrutrekker og fjern dome lys.

4 Løsne headliner fra taket av bilen og ta den ut. Lå headliner på bakken eller annet underlag med kluten siden opp. Skrelle tilbake headliner stoffet bare forbi området som er løs eller revet.

5 Bruk en svamp til å fjerne alle løse partikler fra headliner styret. Ta på gummihansker. Spray headliner bord med et tynt lag med headliner lim over avdekket området.

6 Strekk kluten tilbake over hele linja, glatter ut rynker og presser sammen noen områder som ble revet. Glatt kluten til den er helt jevn. La limet tørke i 30 minutter. Sett på headliner i bilen i motsatt rekkefølge.