Slik reparerer batterirommet på en Nikon 990 Coolpix

Slik reparerer batterirommet på en Nikon 990 Coolpix


Nikon Coolpix 990 er en 3,34 megapiksel digitalkamera med 3x optisk zoom. Den har en glass-støpt asfærisk linse med en rekke 38mm til 115mm. Det gir mange alternativer, inkludert kontinuerlig opptaksmodus og en 1,8 tommers LCD-skjerm. Skyting vinkler kan justeres med de roterende linser. Kameraet drives av AA-batterier, men låsen som holder den døren er feil til tider. Det finnes måter å reparere batterirommet med eller uten et reparasjonssett.

Bruksanvisning

Slik reparerer batterirommet på en Nikon 990 Coolpix

1 Med reparasjonssett fra Stonepics nettsiden

Slå av kameraet og ta ut batteriene fra rommet. Fjern dobbeltsidig tape og fjern avstandsstykket. Trekk akselen bort fra kameraet casing og fjerne det fra kroppen hvis det blokkerer rommet. Plasser de nye batteriene i rommet og plasser dekke over dem.

2 Sett metalldekselet over batterirommets åpning, og skru lokket inn i tripod sporet ved hjelp av en mynt. Sørg for at kameraet skrur på og at metalldekselet holder sikkert i batteriene.

3 Uten reparasjonssett

Slå av kameraet og ta ut batteriene fra rommet. Ta av dobbeltsidig tape som holder i spacer og fjerne det. Fjern akselen som den er for svak til å holde låsen lukket. Fjern batteridekselet forsiktig fra batterikassen og fjerne eventuelle rester hvis akselen ble brutt.

4 Sett på batteridekselet og sett en ny sterkere metall eller tre akselen inn i åpningen og sikre at den passer. Sett på avstandsstykket og tape for å feste skaftet i batterihuset. Slå på kameraet og sørge for at den holder seg på i alle posisjoner og batteriene holdes fast i sin avdeling.