1993 K1500 motor kamaksel lager spesifikasjoner

1993 K1500 motor kamaksel lager spesifikasjoner


1993 Chevrolet K1500 pickup lastebil kom standard med en 4,3-liters Vortec motor. Den Vortec motoren ble bygget av Chevrolet morselskap, General Motors. 1993 Chevrolet K1500 ble også kjent som Chevrolet Silverado. Chevrolet C / K-serien ble først introdusert i 1930, og selskapet fortsatt utgivelser pickup lastebiler i dag under Chevrolet Silverado og GMC Sierra navn.

Kamaksel Sylinderhode Torque spesifikasjoner

Boltene som forbinder eksosmanifolden til topplokket hadde 11 fot-pounds av dreiemoment i trinn én og 22 fot-pounds av dreiemoment i trinn to. De nederste boltene som forbinder inntaksmanifold til topplokk hadde 35 fot-pounds av dreiemoment, de øvre boltene hadde 22 fot-pounds av dreiemoment og lavere boltene bak hadde 41 fot-pounds av dreiemoment. Boltene som forbinder vippearmen til topplokket hadde 20 fot-pounds av dreiemoment, og tennpluggen kobles til topplokk hadde 11 fot-pounds av dreiemoment. Boltene som forbinder ventildeksel til topplokket hadde 7,5 fot-pounds av dreiemoment, og bolten som forbinder den hydrauliske ventilløfter holderen til topplokket hadde 12 fot-pounds av dreiemoment. Boltene som holder topplokket sammen hadde 65 fot-pounds av dreiemoment.

Kamaksel Veivaksel Torque spesifikasjoner

Boltene på stangen som forbinder stemplene til veivakselen hadde 20 fot-pounds av dreiemoment i trinn én og 70 grader av dreiemoment i trinn to. De viktigste lagerhusbolter som forbinder veivakselen til motorblokken og boltene som forbinder svinghjulet til veivakselen hadde 75 fot-pounds av dreiemoment hver.

Andre Kamaksel Torque spesifikasjoner

Sjåføren utstyr beholde stud koble balanseaksel tannhjul til balanseaksel hadde 12 fot-pounds av dreiemoment, mens hjulet bolt hadde 15 fot-pounds av dreiemoment i trinn én og 35 grader i dreiemoment i trinn to. Boltene som forbinder dekkplate til sendingen hadde 46 fot-pounds av dreiemoment, mens bolter koble viften bladet til fan clutch hadde 24 fot-pounds av dreiemoment. Boltene som forbinder fan clutch på vannpumpen hadde 17 fot-pounds av dreiemoment og boltene som forbinder vannpumpe til motorblokken hadde 33 fot-pounds av dreiemoment.

motormål

Den 4,3-liters Vortec motoren som brukes en spjeldhus drivstoff-injeksjon system for drivstofftilførsel. Den hadde et volum på 262 kubikk inches, eller 4,3 liter, og et kompresjonsforhold på 9,1 til 1. Motoren hadde en boring / slaglengde på 4,0 / 3,48 inches, og totalt seks sylindre.