Slik leser Engline Lys koder i en Ford Taurus

Slik leser Engline Lys koder i en Ford Taurus


Du kan lese motor lette koder på din Ford Taurus rett fra garasjen for å spare tid og penger. Bilen er utstyrt med en innebygd diagnostikk datamaskin som tolker feilkoder som sendes til den fra ulike sensorer. Når datamaskinen mottar en feilkode relatert til motoren, lyser det "Check Engine" indikator på instrumentpanelet. Du kan lese koden med et diagnostisk scan verktøy, som du kan kjøpe eller låne fra en auto deler forhandler. Når du har bilen løst av en mekaniker, kan du nullstille koden med skanning verktøyet.

Bruksanvisning

1 Finn diagnoseporten under dashbordet på førersiden. Porten er av samme størrelse og form som data-link kontakten på skanneverktøy. Fjern gummi "DTC" cap på porten. Plugg skanneverktøyet inn i porten.

2 Sett nøkkelen i tenningen og vri den til kjørestilling, men ikke starte motoren. Dette vil slå seg på skanneverktøy. Vent til verktøyet for å lese kodene.

3 Skriv ned kodene fra skanningen verktøyet skjerm på et stykke papir. Se kodene opp i skanne verktøyets heftet for å diagnostisere problemet. Ikke slett kodene før du har hatt bilen reparert.

4 Koble skanneverktøyet fra porten og sette DTC hetten tilbake på plass.