Slik lader en Flip Mino

Slik lader en Flip Mino


Hvis du ikke lærer hvordan du kan lade at Flip Mino av deg, ganske snart kommer det til å være noe mer enn en fancy utseende paperweight. The Flip Mino bruker en forseglet oppladbart batteri, noe som betyr at du ikke kan ta ut batteriet for å lade den. I stedet tar du enheten gjennom en integrert USB-kontakt som plugges direkte inn i en USB-port på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Skyv ned USB-låsen for å vende åpne USB-arm. USB-låsen er plassert øverst til høyre på enheten, hvis du ser på den forfra.

2 Slå på datamaskinen, vent til det å laste, og koble deretter Flip Mino USB arm inn i en av datamaskinens USB-porter. Datamaskinen må være slått på for å lade Flip Mino.

3 Vent til LED-lys på Flip Mino slutter å blinke, noe som indikerer at enheten er fulladet. Hvis Flip Mino modellen ikke har en LED-lys, vente minst tre timer for at batteriet fulladet. Ikke la maskinen gå i dvale- eller ventemodus under ladeprosessen, som det vil stoppe batteriet lades.

4 Fjern Flip Mino fra USB-porten på datamaskinen, og skyv ned USB låsen for å skjule USB-arm.

Hint

  • Flip Video selger også en egen enhet kalt Flip Video hurtiglader som kan lade Flip Mino i ca to timer.
  • Selv om Flip Mino kan være koblet til datamaskinen etter at det er ladet, er det bedre for levetiden på batteriet hvis du kobler enheten etter den er ferdig ladet.