Slik kopierer og konvertere Macrovision Kryptert VHS-kassetter til DVD

Slik kopierer og konvertere Macrovision Kryptert VHS-kassetter til DVD


Macrovision er standard beskyttelse på de fleste videokassetter. Det vil rykke ethvert forsøk på å ta opp bildet på en annen videokassetten eller DVD, vanligvis ved å lage linjer eller et urolig bilde som gjør kopien ubrukelig. Dette kopibeskyttelse kan ofte frustrere folk som bare ønsker å overføre en film ikke er tilgjengelig på DVD, som de har kjøpt på VHS, til noe synlig. Heldigvis er det mulig å omgå Macrovision med allment tilgjengelige kretser som vil stabilisere signalet og tillater en klar kopi som skal tas opp.

Bruksanvisning

1 Rengjør videospilleren grundig. Bruk en videospiller rengjøring tape for å fjerne hodene av støv eller skitt. Åpne kabinettet på videospilleren og rense støv fra kretskort som kan drive inn videobåndet. Også rense kassetter som du har tenkt på å overføre for å sikre best mulig bilde. Koble videoen med komposittkabler til en TV og spille av en kassett. Sjekk bildet for noen jumpiness, statisk eller andre problemer. Rengjør videospilleren igjen hvis du ser noen.

2 Koble videospilleren til enheten, og deretter til DVD-opptakeren, ved hjelp av komposittkabler. Koble en TV til videospilleren og DVD-spilleren. Den første TV viser signalet blir sendt ut, og den andre vil vise deg signalet blir registrert. Test din omformer ved opptak til plate ved hjelp av en test tape med Macrovision. Hvis du ser jumpiness eller andre problemer, trykk fast på kabelkontaktene for å gjøre en bedre forbindelse.

3 Spill dine VHS tape og justere trackingen, farge og avspillingshastigheten for å sikre en skikkelig innspilling. Spill båndet til platen fra begynnelsen. Ikke spole fremover eller spole båndet på noe punkt. Ikke forsøk å ta opp mer enn en tape på en plate. Når opptaket er ferdig, ta den til en annen DVD-spiller og teste avspilling. Hvis du ikke er fornøyd med bildet, lage en ny innspilling med en andre plate.

Hint

  • Hvis du er hendig med et kretskort og ønsker å spare penger, kan du bygge din egen omformer.
  • Brudd kopibeskyttelse er ulovlig; ikke selger kopier av VHS til hvem som helst, uansett årsak.