Slik konverterer Bose høyttalere

Slik konverterer Bose høyttalere


Bose-høyttalere er kjent for høy kvalitet lyd og også for den proprietære tilkobling på enden av hver kabel permanent festet til høyttalerne. Tilkoblingen er designet for en enkel oppkobling til et Bose mottakersystem - og bare en Bose. Konvertering høyttaler for bruk med andre merker av komponenter krever en spesiell adapter, tilgjengelig på stereo butikker. Adapteren kroker opp kontakten på Bose-kabelen i den ene enden med to terminaler på motsatt side for å feste standard speaker wire. Dette alternativet bevarer Bose kontakten uten å kutte eller å endre den opprinnelige kabelen.

Bruksanvisning

1 Koble Bose høyttalerkabelen fra mottakeren.

2 Sett kontakten på enden av Bose høyttalerkabelen til porten på den ene siden av adapteren boksen. Et eksempel på kortet boksen er koblet i Referanse-delen.

3 Koble de to høyttalerledningene til terminalene på motsatt side av adapteren. Den røde ledningen kobles til den røde terminal for enkel referanse og for å unngå å krysse polariteten av ledningene mellom Bose og en mottaker eller forsterker.

4 Hook opp ledningene på den andre enden til en forsterker eller mottaker, tar seg ikke å reversere polariteten til tilkoblingene.

Hint

  • Slå av forsterkeren eller mottakeren under tilkobling og frakobling Bose-høyttalere til adapteren.