Slik kjører Wire gjennom brannmuren av en 96 Grand Cherokee

Hvis du har oppgradert stereoanlegget eller legger markedet målere, må du kjøre ledninger gjennom brannmuren, inn i førerhuset på 1996 Grand Cherokee. Grand Cherokee har flere hull i brannmuren med ledninger som går gjennom dem. Disse hullene har maljene i området rundt de skarpe kanter av hullene for å holde isolasjonen på ledningene blir ødelagt av metallet. Den store hullet er plassert på førersiden av bilen, vanligvis like under og til venstre for hovedsylinderen, avhengig av modell av Grand Cherokee.

Bruksanvisning

1 Sett rullen av ledninger på sitt tilknytningspunkt i motorrommet. Trekk ledningen av rullen og legges gjennom motorrommet og over til en av hullene i brannmuren. Kontroller at du har nok slik at ledningene ikke berører eksos og kan være wire-bundet ut av veien.

2 Presse ledningen gjennom hullet i brannmuren. Gå inn i førerhuset på bilen. Shine lommelykten under dashbordet i den generelle plasseringen av hullet i brannmuren for å søke etter den enden av ledningen du bare presset gjennom.

3 Ta tak i enden av ledningen og trekk nok gjennom brannmuren for å nå der du trenger det, enten til konsollen for radio eller, hvis du legger til ettermarkedet målere, hvor målerne vil bli montert. Trekk nok gjennom så det er litt slakk. Du trenger ca 3 inches av slakk - ikke nok til å henge ned og komme i veien, men nok slik at ledningen ikke trekke seg ut av tilbehøret som du fester det når bilen beveger seg.

4 Kontroller vaier i motorrommet og juster etter behov, slik at du har nok å rute gjennom motorrommet og båndene. Kutt ledningen. Hook opp ledningen ifølge instruksjonene for tilbehøret du installerer.