Slik kjører du GPS på en Blackberry til en bærbar PC

Slik kjører du GPS på en Blackberry til en bærbar PC


Blackberry tillate brukere å sende og motta telefonsamtaler, tekstmeldinger og e-poster. Blackberry kan inneholde funksjoner som en nettleser, programmer og GPS. GPS-programvaren lar deg spore plasseringen og koordinerer av enheten, og gjør at du kan finne veibeskrivelser til andre steder i ditt område. Du kan også kjøre den GPS-programvare på datamaskinen, i tilfelle du ikke ønsker å bruke enheten.

Bruksanvisning

1 Fest datakabelen til din Blackberry inngang. Fest den andre enden til den bærbare USB-port. Dette vil være på venstre eller høyre side av tastaturet.

2 Klikk "Start" og "Computer". Finn Blackberry-mappen. Dobbeltklikk den for å starte den.

3 Søk etter GPS-programvaren. Dette kan bli plassert under "Media" eller "Programmer". Plasseringen kan variere avhengig av hvilken type programvare eller Blackberry du har.

4 Høyreklikk på GPS-programvaren og velg "Kopier". Pek med musen til et tomt område på skrivebordet ditt. Høyreklikk og velg "Lim inn." GPS-programvaren kopier til den bærbare datamaskinen.

5 Dobbeltklikk på GPS-programvare. Følg instruksjonene i oppsettsveiviseren for å installere det på din bærbare PC, om nødvendig. Start datamaskinen på nytt. Dobbeltklikk programvaren på nytt for å starte den.