Slik installerer Vortex Frame Sliders

Motorsykkel eiere er klar over skaden som en "slide" kan gjøre til motorsykkelen ramme og deler. Ramme glidere beskytte motorsykkelen i tilfelle en ulykke inntreffer og sykkel lysbilder på veibanen. Vortex glidebryteren har fordelen av et todelt design, som gjør det mulig å erstatte glidebryteren puck om nødvendig uten å skifte hele glidebryteren forsamlingen. The Vortex slider Installasjonen kan ta opptil en time per side og krever litt forsiktig skjæring og sliping. Resultatet er et ekstra nivå av beskyttelse for utstyret og rytter.

Bruksanvisning

Slik installerer Vortex Frame Sliders på en motorsykkel

1 Fjern det øverste kåpen på den ene siden av motorsykkelen. Bore et ¼-tommers hull gjennom den nedre kåpen så nær som mulig til midten av det nedre front motoren bolt. (Den nedre motor bolten er rett bak den nedre kåpe.)

2 Forstørre hullet forsiktig med en Dremel verktøyet en kutte litt med. Forstørre hullet bare nok til å tillate Vortex installasjonen bolten å passere lett gjennom hullet.

3 Fjern den nedre frontmotor bolt. Sett på øvre kåpen, stramme alle bolter og monterings faner. Sett Vortex installasjonen bolt gjennom hullet i fairing (den lengre bolt går på høyre side av sykkelen) og gjennom Vortex glideren basen inn i motoren bolthullet. Stram Vortex installasjon bolten et par svinger for å stabilisere montering og bringe glidebryteren base i kontakt med kåpen.

4 Trace mønsteret av glide basen på kåpen med en blyant. Fjern installasjonsbolten og glidebryteren basen. Forstørre hullet på kåpen med Dremel verktøyet slik at hullet inkluderer sporing på kåpen.

5 Fest glidebryteren basen til motoren bolt hull med et 10mm hex socket. Fest pucken til glidebryteren underlaget med en 10mm hex socket. (Gjør det håndfast, pluss en kvart omdreining.)

6 Gjenta trinnene over for å installere Vortex ramme glideren på den andre siden av motorsykkelen.

Hint

  • Sørg for at motoren bolt hullet er fritt for plast fairing trimmings.When utvide hullene, bruke en middels drill hastighet og spenne hendene godt slik som å gjøre en ren, rund hole.You kan være lurt å legge igjen en liten åpning rundt puck for å tillate noen flex av skyveknappen mekanisme i tilfelle en ulykke.
  • Sett skjære litt bare ca ¼ tomme i ¼-tommers hull for ikke å skade motordeler utover kåpen.