Slik installerer Truck Step Rails

Kjøpe en ny lastebil og gjør den til din egen er spennende. En måte å gjøre dette på er å legge til fotskinnene, også kjent som trinn barer. Mange lastebiler kommer ikke med disse vedlegg, men de er ganske enkel å installere. Her er seks trinn for å få jobben gjort riktig på første forsøk.

Bruksanvisning

1 Lese over din bruksanvisning. Sørg for at du fikk all nødvendig tilbehør. Hvis det mangler en brikke, returnere pakken eller be selskapet å gi deg den manglende brikken.

2 Før boring, plassere begge skinnene på lastebilen. Dette skal sikre riktig passform. Hvis en skinne er for lang, så returnere pakken og kjøpe et nytt sett med skinner. Dette er også en fin tid for å sjekke om lastebilen er utstyrt for å ta imot fotskinnene. Ifølge Stylintrucks.com, hvis dette er tilfelle, så alt du bør "løsne kroppen montere bolter." (Se Resources.)

3 Bruk en merkeverktøyet til å markere hvor hullene for å bore går. Unnlate å gjøre dette vil trolig sette din innsats.

4 Se i bruksanvisningen for presise plasseringer for alt tilbehør. Dobbeltsjekk markeringer med manuell innstilling.

5 Bor foten skinnen inn i ønsket posisjon. Ved boring være sikker på at du har en metall drill og borekroner. Det er også viktig for å verifisere riktig størrelse bit for installasjonen (se bruksanvisningen).

6 Fest skinnene til lastebilen som bruker de tiltenkte skruene. Ikke stram umiddelbart. I stedet sørge for at skinnene er riktig justert. Stram til skruene.

Hint

  • Plasser sporene på lastebil for å sørge for at de ser godt eller passe før boring inn i lastebilen.
  • Mål skinnene eller kjøpe skinner som er dimensjonert for lastebil. Hvis nødvendig, spør selger for help.Prior boring sjekk for å sørge for at din lastebil ikke allerede er rustet til å ta imot fotskinnene. Mange lastebiler er.