Slik installerer Tolex

Slik installerer Tolex


Stiliser høyttalerkabinett med Tolex for å skape et personlig amp encasement. Tolex er varenavn av den fleksible vinyl materiale brukes til å dekke forsterkere, gitar tilfeller, bøker bindinger og hjemmehøyttalere. Den mest vanlige bruken er med forsterker høyttalere. Du kan kjøpe Tolex online i en rekke teksturer, mønstre og farger.

Bruksanvisning

1 Fjern det gamle Tolex fra høyttalerkabinett. Tolex vil være på topp, bunn, høyre og venstre side. Fjern toppstykket først ved hjelp av en sparkel for å løfte Tolex kant på innsiden av kabinettet. Fjern Tolex nøye å fullstendig bevare alle fire sider. Du trenger dem som en mal senere.

2 Sand øverst, nederst, venstre og høyre side av høyttalerkabinett. Hvis det er noen riper eller hull i tre, må du fylle dem med tre kitt og sand dem glatte. Enhver liten bump, scratch, eller hullet vil vise gjennom Tolex.

3 Skjær den nye Tolex henhold til malen av de gamle delene av Tolex du fjernet i trinn 1. Du vil ha fire stykker skåret i samme form og størrelse som originalen Tolex.

4 Lim side Tolex bitene først (venstre og høyre) med en gummibasert kontakt sement. Limet påføres til overflaten av kabinettet til innsiden av Tolex med et lim børste. Bruk en hårføner for å tørke limet på kabinettet og Tolex. Påfør Tolex til skapet når limet er klissete og ikke for våt. Juster Tolex med toppen av kabinettet mot hullene chassis stroppen, og rull resten ned på siden av kabinettet med hendene. Bruk en flat linjal for å presse ut eventuelle luftbobler. Fortsett å blåse svak varme på Tolex mens jevne ut overflaten. Vent på begge sidestykker til slutt tørking før påføring topp og bunn stykker.

5 Ved å bruke den samme prosessen som i trinn fire, lime de øvre og nedre stykker til høyttalerkabinettet. For de beste stykke og bunn stykker, begynner å bruke den Tolex fra venstre side mens du ruller den flatt til høyre.

6 Bruk et barberblad for å strippe bort overflødig stykker av Tolex på innsiden av kabinettet når alle brikkene har tørket.

Hint

  • Påfør gummi-basert kontakt sement i et godt ventilert rom. Du bør sette opp en boks vifte til å blåse røyk ut av rommet.