Slik installerer RBH Ceiling høyttalere

Slik installerer RBH Ceiling høyttalere


RBH i tak høyttalere er designet med den fremste audiophile i tankene. RBH høyttalerne bruker silke eller aluminium diskanthøyttalere og har en sikkerhetsutkobling funksjonen for å beskytte integriteten av diskant. RBH høyttalere som gir maksimal klarhet over et bredt båndbredde på frekvenser for å hjelpe reprodusere selv de mest ørsmå forskjeller i lyd. Den in-tak høyttaler linje fra RBH tilbyr et stort kompromiss til hjemmekinoopplevelsen uten å måtte ofre gulvplass for bulk høyttalere.

Bruksanvisning

Slik installerer RBH Ceiling høyttalere

1 Bestem riktig plassering i rommet for i-taket høyttalere. Hvis det er nødvendig, fisk høyttalerkabelen gjennom taket til plasseringen av høyttalerne fra en receiver.

2 Finn høyttaleren malen inne i høyttalerpakke. Tape malen på taket hvor du vil plassere høyttaleren.

3 Bruk gips så å skjære malen form i taket. For lettere opprydding, har et vakuum med en slange vedlegg i nærheten for å fange fallende gjenstander.

4 Ta høyttalerdeksel av høyttaleren og begynner å gli høyttaleren inn i hullet. Fest positive og negative av høyttalerledningen til riktig terminal. Avslutt skyve høyttaleren inn i hullet og bruk en skrutrekker til å dreie skruene som er holdeklemmene høyttaleren på gips.

5 Sett høyttalerdeksel tilbake på høyttaleren.

Hint

  • Høyttaler Grillene er maling stand til å matche taket farge; du må fjerne grillen fra høyttaleren før maling.
  • Pass på at du kobler riktig høyttalerkablene til riktige kontakter, eller du kan skade høyttaleren.