Slik installerer Ford Mustang Hovedlys

Slik installerer Ford Mustang Hovedlys


Vedlikehold av bil kan være ganske kostbart, særlig for en Ford Mustang. I de fleste tilfeller, de fleste av kostnadene er arbeids som lett kan gjøres hjemme med nesten hvilken som helst kompetent bilist. Det er svært få vedlikeholdsjobber bilen din trenger det kan være så enkelt som å skru i en lyspære; så når det gjelder tid for din Ford Mustang til å trenge at lyspære skrudd på, være forberedt og få jobben gjort selv, raskt og enkelt.

Bruksanvisning

1 Sett på parkeringsbremsen og sikre at tenningen er slått av. Pop panseret på Mustang. Finn og fjern de tre skruene som holder frontlys forsamlingen på plass. Festeskruene er plassert under panseret på baksiden av frontlys forsamlingen.

2 Skru lyset stikkontakter mot klokken for å fjerne dem fra frontlys forsamlingen. Trekk frontlys mot fronten av Mustang for å fjerne den fra bilen.

3 Skyv den nye frontlys forsamlingen inn i lykte mount. Sett pærene og lys sockets i baksiden av frontlys forsamlingen ved å skru kontaktene med klokken til de er godt sikret på plass.

4 Installer frontlys forsamlingen ved å skru de tre festeskruene som ble fjernet tidligere. Trekk disse skruene med enten en skrutrekker eller tang til forsamlingen er sikker.