Slik installerer power tubes Uten avvik

Slik installerer power tubes Uten avvik


Vakuum rørforsterkere blir hyllet av audiofile og scene musikere for deres varmere lyd. Rørforsterkere produsere forvrengning som alle forsterkere, men forskjellen er at den type forvrengning den produserer positivt påvirker lyden akkurat nok til å generere en følgende. Vakuum rørforsterkere kreve rør vedlikehold, herunder fjerning og utskifting over tid. Bytte forsterkere uten forspenning kan skje, forutsatt at forsterkeren tillater det.

Bruksanvisning

1 Undersøk spor for vakuumrør. Legg merke til forholdet mellom nøkkelhull figurer på forsterkerens rør spilleautomater, og bunnen av rørene selv.

2 Bøy festeringer for hånd bare litt. Dette må bare gjøres nok for å gi ekstra støtte for røret etter at den er installert.

3 Sett røret inn i sporet, etter orienteringen av nøkkelhull. Vri røret litt i bunnen for å engasjere låse nøkkelhull.

Hint

  • Skifte rør uten forspenning på fast skjevhet forsterkere er en grei swap. Disse er funnet på mange eldre forsterkere. På justerbare forsterkere, kan kald spenn resultere i en tynnere forvrengt lyd, mens varm forspenning, kan føre til skade på røret. Consult forsterkeren og rør manualer før bytte, hvis det er ukjente.
  • Mange rørforsterkere har interne spenninger på 300 til 400 volt. Bruk ekstrem forsiktighet under tube swap og / eller vekting.