Slik installerer nye høyttalere i en 1999 Mustang

Ford Mustang fra 1999 modell år ble utstyrt fra fabrikken med to par 6x8 tommers høyttalere - ett par i fordørene og det andre paret i bakre dekk. Installere nye høyttalere vil innebære fjerning av dørpanelene og bakre dekk panelet for å få tilgang til de originale høyttalere. Den gjør-det-selv-lyd entusiast er godt rustet til å håndtere denne oppgaven - kun håndverktøy er nødvendig, så med investering av en ettermiddag tid, kan du få jobben gjort selv.

Bruksanvisning

Inngangsdør høyttalere

1 Lirke ut den øverste kanten av strømbryterpanelet på døren med et panel verktøy. Fjern de to Phillips skruer fra undersiden av panelet for å fjerne vinduet og låse brytere. Ta ut to Phillips skruer på dørpanelet, synlige ved å fjerne bryterpanelet.

2 Bruk panelet verktøy for å lirke av det trekantede panelet på toppen forkant av dørpanelet.

3 Lirke ut den runde-ledet plastpinnen fra forkanten av dørpanelet. Lirk ut trim rundt døren utløserhåndtaket.

4 Skyv dørpanelet opp for å fjerne den.

5 Fjern de fire Phillips skruer fra omkretsen av høyttaleren for å fjerne det. Koble fra ledningene på baksiden av høyttaleren.

6 Plugg den nye høyttaleren i og teste sin drift. Plasser høyttaleren inn døren og fest den med Phillips skruer. Monter døren panel ved å reversere trinnene ovenfor. Sett på høyttaler i den andre døren panel ved hjelp av samme metode.

bakre høyttalere

7 Fell ned bakseteryggen. Lirke åpne dekslene på setebeltekleshengere på begge sider av setet og fjern Torx T-50 bolt fra hver enkelt. Skyv inn deretter lirke ut den runde-ledet pin under setebeltet hengeren. Fjern Phillips skruer fra kleskroker på hver side av bilen for å fjerne kleskroker.

8 Lirke utover på de bakre øvre paneler med et panel verktøy for å fjerne platene. Fjerne en panel om gangen, en fra hver side.

9 Fjern de tre 10 mm bolter fra forkanten av panelet bak baksetet med en 10 mm socket og skralle.

10 Lirke ut de to runde-ledet pinnene på forkanten av bakre dekk panel. Løft panelet opp og trekk den forover for å fjerne det.

11 Fjern de fire Phillips skruer som holder hver høyttaler på plass. Trekk ut høyttalerne og koble sitt ledningsnett. Plugg inn den nye høyttalere og teste sin drift. Plasser høyttalerne inn i åpningen på baksiden som du fjernet de originale høyttalere fra og fest dem med Phillips skruer. Bytt panelene fjernet tidligere.

Hint

  • Panel verktøy kan kjøpes på de fleste auto deler butikker.