Slik installerer LED Dash Glow Lights

Slik installerer LED Dash Glow Lights


Dashboard glød lamper gir belysning for de ringer og målere er nødvendige for å overvåke bilens ytelse på kvelden. Uten belysning sjåføren ikke kan overvåke bilens hastighet eller mengden av gjenværende drivstoff så en mislykket dash lys kan ha alvorlige konsekvenser. De fleste biler er utstyrt med gløde miniatyr lamper med kort levetid spenn og lite motstand mot fysisk skade. Skifte glødelamper med LED-alternativer er en ukomplisert prosess, og svært lang levetid, fysisk styrke og sterkt lys fra LED kan forbedre bilens sikkerhet.

Bruksanvisning

1 Slå på tenningen og lysene. Identifiser gløde dash lampe som må skiftes ut. Hvis dashbordet må fjerne for å få tilgang til lampe, noterer den nøyaktige plasseringen av målet lampen. Baksiden av dashbordet kan være en labyrint av ledninger og da ser på det motsatte er et speilbilde av den fremre, finne det riktige pæren på dette trinn kan være vanskelig. For å fjerne dashbordet, må bilprodusentens anvisninger.

2 Slå av tenningen og lysene. Bruk en passende størrelse skiftenøkkel til minuskabelen fra bilens batteri, og dermed hindre utilsiktet kortslutning mens du erstatte pære. Glødelampen kan ha skru, vri-og-lås eller push-in fittings. Fjerne det gamle pæren i henhold til sine måte for montering.

3 Sett inn en 12-volts auto LED pære av samme tilkoblingstype inn i den ledige pæreholderen. Kontroller at pæren sitter godt. Koble bilbatteriet bly, slå på lysene, og kontroller at den nye LED-belyst. Når pæren fungerer som den skal, slå av lysene, koble fra batteriet, og erstatte alle komponentene fjernes for å få tilgang til lysene. Koble batteriledningen og skru det fast med en skiftenøkkel.