Slik installerer en Yoshimura eksos på en 2007 Honda CBR 1000

Yoshimura R & D har en lang historie med å skape konkurransevinnende motorsykkel eksoskomponenter, som tilbyr et utvalg av slip-on lyddempere for Honda CBR1000RR sport sykkel. Selv om disse slip-on eksos er enklere å installere enn en full-system erstatning, de krever en god del demontering. Les installasjonsinstruksjonene som tilbys av Yoshimura før start av jobben, og kjenner dine grenser. Du bør kanskje vurdere å ha arbeidet som utføres av en kvalifisert Honda tekniker hvis du ikke føler at du kan fullføre oppgaven.

Bruksanvisning

1 Lås opp bak passasjersetet lås, ved hjelp av tenningsnøkkelen. Løft baksiden av setet opp og trekk hele setet ut av motorsykkelen. Løft de bakre hjørner av rytterens sete opp og skru setebolter, ved hjelp av en 5mm unbrakonøkkel. Trekk setet bakover og ta den ut av motorsykkelen.

2 Skru de to skruene som fester foran halen cowl til seteskinnene, ved hjelp av en 5mm unbrakonøkkel. Skru de to skruene som fester halen cowl til baksetet låsemekanisme, ved hjelp av en 5mm unbrakonøkkel.

3 Trekk halen cowl mot baksiden av motorsykkelen og vipper den opp litt. Trekk høyre og venstre side av motordekslet ut og over motorsykkelens sub-frame.

4 Trekk de bakre blink sockets fra ledningsnettet på venstre side av motorsykkelens sub-frame. Skru bakskjermen boltene på begge sider av understellet, ved hjelp av en 8mm socket. Skru bolten feste Toppen av fender til underrammen, ved hjelp av en 5mm sekskantnøkkel. Trekk fender bort fra underrammen.

5 Skru den høyre foten pinne holder bolter, ved hjelp av en 8mm umbraconøkkel, og trekk holderen bort fra rammen. Fjern den svarte plastvarmeskjoldet bak foten pinne holder, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel for å skru ut sin bolt. Skru høyre bakre fot pinne holder, ved hjelp av en 8mm umbraconøkkel.

6 Løsne skjerf bolter og eksos klemmer mellom lyddemperen, mid-pipe og header rør, ved hjelp av en 12mm socket. Hold skjerf på plass og fjerne lyddemperen boltene helt, ved hjelp av en 12mm socket. Sett skjerf til side.

7 Trekk kontrollkablene ut av eksosventilerne på midten av røret. Trekk mid-pipe ut av header rørene. Fest kontrollkablene til motorsykkelens sub-ramme, bruker nylon strips.

8 Skru de tre festeboltene fra innsiden av lyddemperen er varmeskjoldet, med en 5mm unbrakonøkkel. Kast varmeskjoldet.

9 Rengjør området under sub-frame grundig med et avfettingsmiddel. Anvende den selvklebende varmeskjold, som følger med settet, til bunnen av underrammen.

10 Bytt ut gummipakninger og avstandsstykker fra lyddemperen og mid-rør festepunkter med maljer og avstandsstykker som er inkludert i pakken.

11 Monter den nye mid-pipe og lyddemper på motorsykkelen, løst stramme de nye festeskruer og eksos klemmer følger med settet, med en 12mm socket.

12 Flytt skjerf og mid-pipe før de er justert jevnt. Trekk til eksosklemmer og monteringsutstyr, med en 12mm socket.

1. 3 Monter motorsykkelen i motsatt rekkefølge av demontering. Ikke installere kontrollkabler på den nye mid-pipe.

Hint

  • Installer en ettermarkedet drivstoff-injeksjon kontroller og en high-flow luftfilter for å maksimere motorsykkelens ytelse.