Slik installerer en subwoofer i en Honda Pilot

Honda gir flere audio alternativer for sin crossover SUV, Pilot. Lydentusiaster begjære dybden i lyden som bare en subwoofer kan gi. Installere en subwoofer krever en forsterker med mindre sub selv er drevet. (Amp installasjonsveiledningen finner du i Resources i denne artikkelen.) For drevet ubåter, kan du ha en tekniker på en ettermarkedet forhandler utføre installeringen, eller du kan gjøre det selv og spare kostnadene av arbeidskraft.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen (eller jordingskabelen) fra Pilot batteri. Jordingskabelen er den svarte kabelen som forbinder den negative batteriledningen til rammen av Pilot. Bruk en stjerneskrutrekker til å løsne bolten som holder kabelklemmen rundt ledelsen. Fjern klemmen fra ledelsen.

2 Fjern Pilot stereo dekk fra dashbordet. Bruk en trim panel verktøy for å fjerne panelet innramming stereo. Skru de fire skruene (i hjørnene) som fester dekk til sin dock i dashbordet. Trekk stereo frem til å få tilgang til de ledningsforbindelsene på baksiden av enheten.

3 Koble fra ledningene på baksiden av stereo dekk. Fest en universell ledningsnett adapter til stereo og koble lyden ledninger til adapteren. Fest ledningsnettet adapteren til stereo enhet. Dette vil skape en enhetlig plattform for å legge forbindelsen til subwooferen.

4 Plasser subwooferen i baksiden av Pilot. Det anbefales at du ikke feste sub til gulvet i Pilot. Forlater sub fristilt vil tillate tilgang til nedre oppbevaringsrommet, samt muligheten til å flytte sub når du stuer baksetet i fremre posisjon for økt bagasjeplass.

5 Koble forsterkeren ring terminal til den positive ledningen av Pilot batteri med en stjerneskrutrekker. Fjern sikringen fra ringen terminalen før du kobler strømforsyningen til subwoofer.

6 Kjør hovedstrømkabelen til forsterkeren ledningene kit, fra forsterkeren ring terminal til baksiden av Pilot via den samme banen som de bakre høyttalerkablene på venstre side av kjøretøyet. Høyttalerkablene kjører langs en sti under tepper. Bruk en trim panel verktøy for å fjerne panelene holder tepper av Pilot på plass.

7 Koble strømkabelen til strømuttaket på sub.

8 Legg signalkabelen (fra forsterkeren ledningene kit) fra stereoanlegget dekk til baksiden av Pilot langs banen til høyttalerkablene på høyre side av kjøretøyet.

9 Koble signalkabelen til ledningsnettet adapter koblet til stereoanlegget.

10 Koble signalkabelen til subwooferen.

11 Koble høyttalerledningene fra stereoanlegget dekk til subwooferen. Høyttalerkablene skal kjøres på høyre side av Pilot, langs stien av signalkabelen. Noe signal ledninger eller høyttalerkablene legges langs den samme veien som den strømkabelen vil skape forvrengning i signalet.

12 Sett på stereo inn i dash av Pilot. Skru de fire hjørne skruene som fester stereo i sin dock. Sett på trim panelet (hånd) og klikk den på plass.

1. 3 Koble jordingskabelen til den negative ledningen av Pilot batteri. Plasser klemmen rundt den negative. Trekk til bolten med en stjerneskrutrekker. Klemmen behøver bare å være strammet, slik at klemmen ikke kan flyttes om ledningen for hånd.

14 Sett sikringen inn i sporet på forsterkeren ring terminal (koblet til den positive ledningen på batteriet).