Slik installerer en Starter på en 1993 Lincoln Town Car

Slik installerer en Starter på en 1993 Lincoln Town Car


Installere starter i en 1993 Lincoln Town Car er ikke en tung oppgave, som starteren er tilgjengelig fra bunnen av bilen. Trekk i start av bilen og teste den for å sikre at starteren er faktisk feil. Installere starteren skal bare ta noen få minutter - det tar bare to bolter og ledningsnettet for å feste den til bilen og sikre at det fungerer som det skal.

Bruksanvisning

1 Sørg for at bilen er parkert på et flatt og jevnt underlag. Blokker bakhjulene for å sikre at bilen ikke rulle tilbake mens hevet. Åpne bagasjerommet for å få tilgang til luftputen cut-off switch. Det vil være på venstre veggen i bagasjerommet. Skru på denne bryteren til "Off" posisjon før du løfter bilen.

2 Åpne panseret for å få tilgang til motorrommet. Finn batteriet og koble de positive og negative kabler fra batteriet med en pipenøkkel.

3 Plasser en jekk under den fremre tverr medlem av bilen og heve den høy nok til å plassere på bukker. Plasser bukker under "klype" poeng på døren. Disse punktene er forsterket for å bære vekten av kjøretøyet. Senk bilen på bukker.

4 Finn starteren på passasjersiden, montert mellom motor og girkasse. Koble alle ledninger til toppen av starteren.

5 Unbolt de to boltene som holder starteren på plass. Erstatte den med den nye starteren.

6 Bolt den nye starteren på plass. Monter boltene for hånd, og stram dem med pipenøkkel.

7 Koble ledningene til toppen av starteren. Starteren vil ha identiske uttak til den gamle.

8 Hev bilen høyt nok til å trekke bukker ut av veien. Senk bilen til bakken.

9 Koble til batteriet ved å bolte den positive (rød) kabel til den positive polen. Stram den svarte kabelen til den gjenværende terminal.

10 Starte bilen for å sikre starteren fungerer som den skal. Lukk hetten.

11 Åpne bagasjerommet. Vri suspensjon bryteren til "On" posisjon.

Hint

  • Ta den gamle starteren til automotive-deler butikken for å motta "kjernen" kreditt. "Kjernen" kreditt er de ekstra pengene belastet for å sikre den gamle starteren er returnert.
  • Vær forsiktig når du arbeider under bilen. Sørg for at bakhjulet er chocked og parkeringsbremsen er satt.