Slik installerer en Speed ​​Bump

En fartsdump kan forverre deg når en kommer opp uventet, men det gjør tjene en viktig hensikt. Statistikken viser at en fartsdump kan redusere hastigheten på biler til så lite som fem miles per time. Denne typen trafikk-kontroll kan redusere risikoen for ulykker i et gitt område, inkludert skolen soner og parkeringsplasser. Følg disse trinnene for å lære hvordan du installerer en fartsdump.

Bruksanvisning

1 Be om tillatelse til å installere en fartsdump fra din lokale byrådet. Det er ulovlig i de fleste byer for å installere en fartsdump uten tillatelse fra de lokale myndighetene.

2 Kjøpe bærbare fartsdumper. Disse kan kjøpes fra en rekke selskaper annonsert på Internett, for eksempel New Pig. De er vanligvis laget av resirkulert gummi eller plast. Du må også kjøpe en epoxy lim eller bolter for å feste fartshumper til bakken.

3 Bestem hvor fartshumper skal installeres. Du kan installere en fartsdump omtrent hver 200 fot for å holde god kontroll av hastighet på veier og på parkeringsplasser.

4 Legg de fartsdumper i en posisjon der de vil bli installert. Sørg for å blokkere all trafikk i løpet av denne tiden, slik at ingen biler rulle over fartsdumper før de er sikret med lim eller bolter.

5 Påfør et lag med lim på bakken og sette fartsdump på den. Påfør rikelig med press på fartsdump for å sikre jevn kontakt med limet. Fest med bolter hvis det er nødvendig i henhold til produsentens instruksjoner.

6 La limet tørke helt før du lar noen biler å kjøre over fartsdump.

Hint

  • Produsenten av fartsdump vil ha instruksjoner om hvordan du installerer det riktig slik at den ikke skifte når trafikken kjører over det på ulike hastigheter.