1997 4.3 Blazer inntak Torque spesifikasjoner

I 1997 Chevrolet Blazer holdt en seks-sylindret motor som fortrenges 262 kubikk inches, eller 4,3 liter. Denne motoren kan produsere 190 hestekrefter ved 4400 rpm og 250 ft.-lb. dreiemoment på 2800 rpm. Produsenter setter spesifikasjoner for sine komponenter, for eksempel dreiemoment spesifikasjoner, som er uttrykt i fot-pounds. For å sikre motor stabilitet, må motorboltene trekkes til med moment eller boltet ned til en viss vekt spesifikasjon i henhold til produsentens retningslinjer.

Intake Manifold

Innsugsmanifoilene er ansvarlig for å fordele jevnt en forbrenningsblanding eller luft til hver inntak port i motorens sylinderhoder. Dette er nødvendig for å maksimere motorens effektivitet og ytelse. Inntaket manifold fungerer også som et feste for spjeldhus, forgasser, innsprøytning, og andre motordeler. Hvor manifolden er koblet til disse komponentene, boltene har spesifikke momentkrav.

moment~~POS=TRUNC

Dreiemoment refererer til den kraft som er nødvendig for å rotere et objekt, i dette tilfellet en mutter eller en bolt, rundt en akse eller svinge. Du kan tenke på det som en vri. En motorprodusenten setter spesifikasjonene for sine komponenter, for eksempel dreiemoment spesifikasjoner, som er uttrykt i fot-pounds. For å sikre motor stabilitet, må motorboltene trekkes til med moment eller boltet ned til en viss vekt spesifikasjon i henhold til produsentens retningslinjer.

spesifikasjoner

I 1997 Blazer, inntak mange bolter til topplokk i tre trinn. I det første trinnet, bolt inntaket manifold til topplokk 2 fot-pounds av dreiemoment; bolt det til 9 fot-pounds i det andre trinnet; og deretter bolt det til 11 fot-pounds i det tredje trinnet.

Spjeldhus kobles til inntak manifold med 12 fot-pounds av dreiemoment. Spjeldhus er en del av luftinntakssystemet; den styrer mengden av luft som strømmer inn i motoren. Det ligger mellom motorens luftfilter boks og innsugningsmanifold.