Slik installerer en Rubicon Express Lift i en 1997 Jeep Wrangler

Slik installerer en Rubicon Express Lift i en 1997 Jeep Wrangler


Installere en Rubicon Express lift kit på Jeep Wrangler vil forbedre sin off-road evne. En Rubicon Express lift kit vil tillate deg å installere større dekk å øke den totale bakkeklaring og vil også tillate din suspensjon for å artikulere mer, noe som gir deg større fjæring og flex. Du kan installere pakken ved hjelp av enkle verktøy i garasjen. Ingen spesielle ferdigheter eller kunnskaper er nødvendig.

Bruksanvisning

Forakselen

1 Løsne lug nuts på forhjulene ved hjelp av en lug mutter skiftenøkkel. Plasser en hydraulisk jekk direkte under akselen og løfte fronten av kjøretøyet nok til å fjerne dekk fra hjulnavene. Plasser bukker under aksel for å tåle vekten av Jeep.

2 Fjern boltene som fester støtdemperen til akselen ved hjelp av en skralle og socket. Fjern støt fra Jeep.

3 Plassere fjær kompressorer på utsiden av spiralfjæren. Trekk til våren kompressorer med en skralle og socket. Stram coil kompressorer nok til å fjerne den spiralfjær.

4 Plasser spolen spacer på bump stopp. Dette gjøres ved å trykke den på plass med en hammer. Installer spiralfjær under spiralfjær spacer.

5 Installer de nye sjokk som fulgte med settet. Trekk til boltene med en Ratchet og socket.

6 Installer dekket og trekke til mutrene ved hjelp av en lug nit skiftenøkkel. Senk bilen til bakken.

7 Gjenta på motsatt side av bilen.

Bakaksel

8 Løsne mutrene ved hjelp av en lug mutter skiftenøkkel. Bruke en hydraulisk jekk for å løfte kjøretøyet nok til å fjerne dekk.

9 Plasser spiral kompressorer på fjæren og komprimere fjæren nok til å fjerne den spiralfjæren. Plasser spiralfjær spacer på bump stop og trykke den på plass med en hammer. Installer spiralfjær mellom aksel og spiralfjær spacer.

10 Fjern den bakre støt bruke en skralle og socket. Plasser den nye sjokk i parentes og installere boltene for å feste sjokk for kjøretøyet. Stram dem med en skralle og socket.

11 Installer dekket og trekke til mutrene. Senk bilen tilbake til bakken.

12 Gjenta på motsatt side av kjøretøyet.