Slik installerer en radio i 2000 Toyota 4Runner

Slik installerer en radio i 2000 Toyota 4Runner


The 2000 Toyota 4Runner er femte produksjonsår modell av tredje generasjon Toyota 4Runner. Siden den tredje generasjonen 4Runner ble satt sammen med det samme dashbordet og radio oppsett for hele sin produksjon kjøre, og erstatte radioen vil være den samme i alle 1996 til 2002 modeller. Prosessen er mye forskjellig for modeller før 1996 og etter 2002.

Bruksanvisning

1 Slå av motoren, pop panseret og koble den negative batterikabelen for sikkerhet.

2 Vri 4WD girkule (hvis montert) for å fjerne. Fjern konsollen skift trim. Konsollen skift er festet ved hjelp av klemmer i stedet for skruer; trekke opp til trim kommer av.

3 Trekk air condition vifte kontroller og A / C-knappen fra klima kontrollpanelet.

4 Bruk en trim panel verktøy eller flat skrutrekker til å lirke av klima kontrollpanelet. I likhet med konsollen skift trim panel, det er festet med klips. Panelet vil lett falle av.

5 Fjern de to skruene gjort synlig når klimaet betjeningspanelet er fjernet.

6 Ta tak i bunnen av radio surround panel rett foran girspaken knott. Trekk panelet til klippene er utgitt. Trekk forsiktig tilbake panelet for å avsløre baksiden.

7 Koble de tre ledningsnett tilkoblinger på baksiden av panelet. Sett panelet til side.

8 Fjern de fire skruene rundt radioen. Trekk forsiktig radioen ut og koble ledningsnettet og antennekabelen.

9 Fest fabrikken ledningsnettet og antennekabelen til den nye radio. radioen montere i monteringsbraketten med skruene. Koble til radio surround panel seler, feste radio surround panel og pop klippene i.

10 Bytt ut de to skruene på klima kontrollpanelet, og deretter erstatte klima kontrollpanelet og knottene.

11 Sett på girkule panelet og vri 4WD girkule på (hvis montert). Koble den negative batterikabelen.

Hint

  • Hvis du installerer en ettermarkedet radio, må du skaffe et monteringssett for den spesifikke radio (ledningsnett og antennekabel converter). Toyota 4Runner radio hulrom er dobbel-din; Hvis du konverterer til en enkelt-din enhet, trenger du en monteringssett bestemt til 4Runner.
  • Hvis du installerer en ny fabrikk radio, må du få tak i den anti-tyveri-koden. Den anti-tyveri-koden må tastes inn før radioen er funksjonell.