Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Dodge Intrepid

Selv om en ødelagt hjul stud ikke føler at det påvirker din kjøring, må du erstatte hjulet stud på Dodge Intrepid så snart som mulig. Den ødelagte stud svekker de andre med den ekstra stress de mottar. Det tar litt mekanisk evne og de riktige verktøyene, men bare omtrent en time å endre det.

Bruksanvisning

1 Kjøp et nytt hjul stud samme størrelse som den på kjøretøyet. Hvis du er usikker på hvilken størrelse det er, ta den ut og ta det med til butikken med deg.

2 Sjekk i bagasjerommet for jack og jacking verktøy. Du må heve bilen når du skifter hjul stud på Dodge Intrepid. Sørg for å blokkere dekk diagonal til kontakten.

3 Jekke opp Intrepid. Ta av dekk, etterfulgt av calipers og rotor å få tilgang til hub. Ryggen bremser er enten trommel eller plate. Fjern bøylen og rotor for skivebremser. I modellen SRT8, trenger du en overføring jack å heve våren linken nok slik at du kan komme til nedre bøylen festebolt. Hvis bakbremsene er trommelbremser, ta av trommelen.

4 Se baksiden av navet for en åpen plass som lar deg mer tilgang til å fjerne og erstatte stud. Linje tappen opp med åpningen. Hvis du ikke kan finne en plass, må du fjerne huben og legg den i en skrustikke.

5 Knerte den fast med klubbe å presse den gjennom åpningen. Når det er gjennom å skyve det nye hjulet stud på plass for å erstatte den. Skyve tappen inn fra baksiden.

6 Sett to hjulbolter på enden av stud som kommer ut av åpningen mot deg. Sørg for at de skrå kantene møte deg. Stram disse ned, og som du gjør, legge merke til hvordan de trekke tappen gjennom hullet. Hold stramme til pinne setene flatt mot navet i ryggen.

7 Fullfør jobben etter at du har skiftet ut stud på Dodge Intrepid ved å sette alle delene tilbake på rattet i den rekkefølgen du tok dem av i starten. Trekk til hjulmutrene ned og sørge for at de er fast.