Slik installerer en kablet Surveillance System

Et overvåkingssystem kan beskytte ditt hjem eller bedrift om når det eller borte. Du kan bruke den til å se hagen din for inntrengere, overvåke dine barn eller bare se hvem som står ved inngangsdøren. Overvåking systemer gir komfort og sikkerhet for ditt hjem eller bedrift.

Bruksanvisning

1 Bestem hvor du vil at kameraet skal peke. Kablede systemer blir ofte brukt sammen med bare ett kamera. Velge en høy posisjon for et perspektiv av hele rommet.

2 Vurdere å installere et kamera ved inngangsdøren for å se hvem som banker uten å måtte se gjennom kikkhullet. Dør overvåking er spesielt nyttig i store boliger og for personer med bevegelseshemninger. Kombiner systemet med en intercom for ekstra bekvemmelighet.

3 Plugg kablene inn i opptaksenheten. Du kan bruke en dedikert DVR, en videospiller eller en datamaskin til å ta opp bildene fra kameraet.

4 Kjør kabelen (mest kablede overvåkingssystemer bruke en kabel for både strøm og signal) til overvåkingskamera. Ledninger kan skjules under tepper eller tepper, innenfor veggene og bak møbler.

5 Monter kameraet. Kameraer kan monteres på veggene eller i taket. Det er vanligvis så enkelt som å bore to hull og skru i kameraet festet.

6 Test siktlinje og justere kameraet. Be en annen person for å se direktesendingen fra kameraet når du justerer den til å overvåke noen mål. Lås kameraet i posisjon når du har det riktig justert.

7 Program når du vil at opptaksenheten for å spille inn. De fleste datastyrte overvåkingssystemer kan du enten planlegge et opptak eller sette systemet til bevegelsesdeteksjon. Den andre alternative registrerer bare når bevegelse er tilstede i kameraets synsfelt.

Hint

  • Installer et trådløst system hvis du ikke er hendig. Trådløse systemer fungerer på radiosignaler og er enklere å installere.
  • Kjøp avlytting programvare for datamaskinen din som gjør at du kan streame video fra kameraer på nettet. Dette lar deg overvåke overvåkingskameraer eksternt innenfor eller utenfor hjemmet.
  • Sett opptaksenhet så nær som mulig der du installere kameraer for å minimere mengden av kabelen du må løpe og skjule.
  • Nøye skjule eventuelle ledninger som brukes på utvendige kameraer. Ledninger i full størrelse eller tilby enkel tilgang kan kuttes med kriminelle.