Slik installerer en Ignition Coil på en 1994 Kawasaki Ninja ZX6

1994 Ninja ZX-6 var en sport motorsykkel produsert av Kawasaki som en direkte erstatning for selskapets eldre GPZ modeller. I likhet med sine samtidige, stoler Ninja på en 599 cc in-line firesylindret motor drevet av et par tennspoler. Hver spiral leverer spenning til to av motorens fire tennplugger. Når enten spolen svikter, er intensiteten av den gnist reduseres og fører til problemer som strekker seg fra en feiltenning til fullstendig tap av gnist. Selv om Ninja er innhyllet i aerodynamiske kledningsplater, kan de fleste Ninja eiere fjerne og erstatte enten coilen bruke sunn mekaniker verktøy.

Bruksanvisning

1 Parkere motorsykkelen på en plan overflate med motorsykkelen sentrum stand. La motoren avkjøles i minst en time.

2 Fjern setet fra motorsykkelen ved hjelp av kilesetelåsen på venstre side av halen kåpe. Koble den sorte batterikabelen fra batteriets minuspol - merket med et minustegn - med en stjerneskrutrekker. Flytt kabelen bort fra batteriet og motorsykkelens metallramme.

3 Fjern halen fairing paneler med en 4 mm unbrakonøkkel. Løsne bolten nær bunnen av drivstofftanken samt boltene over og under baklys. Trekk halen fairing paneler bort fra motorsykkelens underramme.

4 Sett drivstoffventilen under venstre side av tanken, til "On" eller "Res" posisjon. Fjern festeboltene fra forsiden og baksiden av drivstofftanken med en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Koble fra drivstoffnivå avsender kontakten fra bunnen av drivstofftanken. Trekk av sugeslangen fra baksiden av drivstoffventilen, sammen med drivstoffslangen på høyre side av brennstoffventilen. Løft tanken av motorsykkelen.

5 Merk tennplugg ledninger, som ligger på toppen av motoren, ved hjelp av maskeringstape og en markør. Mark hver etikett i stigende rekkefølge fra én til fire, og starter med tennpluggkabelen helt til venstre side av motoren. Trekk tennplugg ledninger av tenningen sløyfer, montert langs sidene av stormaskin skinnene.

6 Skru ut tennspolen bolter med en 10 mm pipe. Løft spolen av stormaskin skinnene og koble tennspolen fører.

7 Monter den nye tennspolen på stormaskin rail. Skru festeboltene på plass, og stram boltene til 7,6 fot-pounds med en momentnøkkel. Koble tennspolen fører til terminalene på toppen av coilen. Plasser den røde ledningen på coil venstre terminal. Plasser den sorte ledningen til høyre terminalen hvis du skal bytte venstre coilen. Hvis du bytter ut den rette tenningen coil, skyver du den grønne ledningen på terminalen.

8 Koble ledningene merket "ett" og "fire" til venstre tennspolen, og ledningene merket "to" og "tre" til høyre coilen.

9 Plasser drivstofftanken på motorsykkelen. Koble drivstoffnivået avsender kontakten til motorsykkelens ledningsnett, og skyv deretter vakuum og drivstoffslangen på drivstoffventilen. Skru monterings bensintank boltene på plass, og stram boltene til 7,6 fot-pounds.

10 Koble den sorte batterikabelen til batteriets minuspol.

11 Sett på halen fairing paneler på motorsykkelens underramme. Sett på setet på motorsykkelen, og skyv ned på baksiden av setet til sete låsen klikker på plass.