Slik installerer en Front Fork in en CB750

Den CB750 er en street sport cruiser motorsykkel produsert av Honda fra 1969 til 2003 og deretter igjen i 2007. CB750 er kjent for banebryt sin tverr, inline, firesylindret motor, som banet vei for sport cruiser oppsett. Hvorvidt forhjulsoppheng på CB750 begynner å få spenstig, eller hvis eieren bare ønsker å erstatte den opprinnelige gafler med etter-markedet forgaffel, installere nye forgaffel er en jobb som kan gjøres hjemme.

Bruksanvisning

1 Stabil motorsykkelen på sitt senter stativ. Sette de fremre og bakre står på plass for å stabilisere motorsykkelen når den strikkes på.

2 Bruk pipe satt til å fjerne de fire skruene som holder bremsekalipere og forhjulet på plass. Også løsne klembolten i bunnen av gaffelen benet. Heng calipers fra rammen ved hjelp av en strikk ledningen. Skyv hjulaksel ut, og senk forhjulet ut av gaflene.

3 Bruk pipe satt til å fjerne frontskjerm, og deretter sette den fender forsamlingen til side.

4 Løsne de øvre og nedre klemboltene på hver gaffel ben med socket sett. Når de er løse, skyver den gamle forgaffelen av. Skyv den nye gaffelen på plass og stram klemboltene med socket sett.

5 Sett front fender og dens festeskruene med socket sett.

6 Skyv forhjulet tilbake på plass, og sett forakselen og hånd stram til. Også hånd stramme klemboltene og installere bremsekalipere. Bruk en momentnøkkel til å stramme forakselen, foran klembolter og caliper bolter til boltemoment spesifikasjonene for CB750 jobbes med, som disse spesifikasjonene variere med årene og modeller. Slå opp i brukerhåndboken eller en Honda forhandler om nødvendig for å oppnå de spesifikasjonene.