Slik installerer en elektrisk vinduet motor på en 2004 Liberty

En mislykket vinduet motor kan forlate vindusglass i stand til meg senket eller kan la glasset senkes ned i døren, slik at den indre åpen til vær elementer. Selv om dette ikke er et vanlig problem med Jeep Liberty biler, nesten alle biler trenger en elektrisk vindu motor erstattes i løpet av sin levetid. Installere en elektrisk vindu motor i en 2004 Jeep Liberty kan virke som en skremmende oppgave. Men installerer vinduet motor og feste riktig glass tar bare noen få minutter. Nye elektriske vindu motorer kan kjøpes på de fleste auto del butikker og forhandlere jeep, mens brukte vindu motorer kan kjøpes fra de fleste brukte auto del verft.

Bruksanvisning

1 Fjern de to skruene med en skrutrekker holder det indre dørpanelet til døren. Det ene ligger bak døren låsen mens den andre er plassert i armlenet fordypningen.

2 Plasser en sparkel mellom det indre dørpanelet og døren ved å trykke på lirke panelet bort fra døren. Klemmene vil løsne fra hullene på døren etter trykket er brukt. Arbeid kniven rundt kantene av døren for å løsne alle klemmene. Trekk panelet litt bort fra døren.

3 Trekk døren låsen stang fra panelet. Sving stangen ut av holdeklemmen og trekk den fra låseenheten. Stangen kan fjernes for hånd.

4 Løsne de elektriske kontaktene for strøm side speil, hvis montert, og dørlåser. Konnektorene kan trekkes fra dørpanelet for hånd.

5 Lirke stykke ytre tetningslisten fra bunnen av vindusåpningen. Stykket kan trekkes ut for hånd ved å trekke oppover på stripe. Plasser tape langs metall kant av døren som tidligere ble beskyttet av weather.

6 Trekk plast vann skjold bort fra døren.

7 Senk vindusglass slik at klemmene som holder glasset er tilgjengelige gjennom åpningen. Fjern de to metallholderne på plastklemmene på siden av metallløfteplaten. De to U-formede kontakter kan fjernes fra holderne med en skrutrekker. Fjerne bolten med en pipenøkkel som holder glasset til løfteplaten (den horisontale metallstykket på toppen av vinduet motor). Lagre de to metallklips og glass bolten da disse er de eneste to stykker som ikke kan ha blitt levert sammen med utskiftnings motor. Alle nye og utskiftninger motorene kommer med elektrisk tilkobling og kabling på plass.

8 Løft vinduet opp og ut av døren. Tape vinduet til toppen av dørkarmen for å holde den på plass.

9 Fjern de seks skruene med en pipenøkkel som fester vinduet motor til døren. Løsne den elektriske forbindelse til vinduet motoren for hånd.

10 Guide vinduet motor gjennom det store adkomsthullet nær baksiden av døren. Juster monteringshullene på motor med monteringshullene på innsiden av døren.

11 Installer de seks festebolter med en pipenøkkel for å sikre vinduet motor til døren. Følg denne bolten-innstramming sekvens; nederst til venstre, øverst til høyre, øverst til venstre, midten til høyre, midten til venstre og nederst til høyre.

12 Koble det elektriske ledningsnettet til vinduet motor. De to koblingsendene kan skyves sammen for hånd.

1. 3 Fjern båndet som holder vinduet i rammen og lede vinduet gjennom vindusåpningen på toppen av døren til det hviler på løfteplaten på vinduet motor. Du må kanskje å heve eller senke motoren for å få tilgang til de to plastholderne på sidene av løfteplaten.

14 Skyv de to metallklemmene inn i sidene av plastholdere på løfteplaten. De to u-formet klipp spenning plastholdere som holder vinduet til løfteplaten. Monter bolt med en pipenøkkel holder glasset til heisen plate.

15 Fjern båndet dekker utsiden av vindusåpningen. Skyv vindusåpningen weather inn i siden hvis du åpner vinduet som tidligere dekket med tape.

16 Hold deg plast vann skjold på døren, ruting ledninger til elektriske sidespeil og dørlåser gjennom hullene i skjoldet.

17 Hold det indre dørpanelet opp til døren. Skyv døren låsen stang inn låseenheten og sving stangen til å engasjere den i metallklemmen. Fest de to elektriske kontakter for sidespeilet og dørlåser ved å skyve kontaktene på baksiden av dørpanelet De to tilkoblinger er unik og kan ikke kobles til feil tilkobling.

18 Skyv den indre dørpanelet på døren, jobbe deg rundt kantene på dørpanelet å engasjere klemmene inn i festehullene på døren.

19 Installer de to skruene med en skrutrekker holder det indre dørpanelet til døren. Det ene ligger bak døren låsen mens den andre er plassert i armlenet fordypningen.