Slik installerer en drivstofftank i en Mitsubishi Eclipse

Mitsubishi Eclipse er en av de mer populære sportsbiler i USA på grunn av sin komfortable, førervennlig design. Hvis du trenger en ny drivstofftank i 2002 gjennom 2008 Eclipse, kan du gjøre dette reparere selv. Det er noen håndterbare utfordringer, men med en grundig forståelse av de nødvendige skritt, kan du enkelt installere en ny bensintank i din Mitsubishi.

Bruksanvisning

1 Ta av tanklokket og skru av den negative bil batterikabelen på forsiden av Eclipse. Åpne tankdekselet og sett en snylte slange. Fjern alt drivstoffet i en godkjent gassbeholder.

2 Trekk ned bakre seteputen for å få tilgang til drivstofftanken gjennom stammen. Fjern tanken beskyttende skjold, alle drivstoffledninger og slangene. Løsne feste tank stropp bolter med en momentnøkkel og løse stroppene. Bruk et gulv jack å senke drivstofftanken til bakken. Plasser en treplate under tanken for støtte.

3 Løft erstatning drivstofftanken med gulvet jack opp under Eclipse i bagasjerommet. Bind monterings tank stroppene rundt hver ende av tanken. Bruk momentnøkkel til å stramme feste stropp boltene på hver stropp for å holde stroppene og tank på plass. Sørg for at hver stropp er stramt nok til å støtte tanken uten at du holder den før du fortsetter.

4 Fest dampslangen til roll ventil plassert på baksiden av drivstofftanken. Installer filler halsen slangen på forsiden av drivstofftanken. Stram filler halsen slangeklemmer med en momentnøkkel for å holde slangen på drivstofftanken.

5 Koble de elektriske kontakter og drivstoffslanger tilbake til toppen av drivstofftanken. Aktiver drivstoffnivået senderenheten og dekke den med sin beskyttende skjold. Bruk en skrutrekker til å skru i hver ende av skjoldet. også dekke drivstoffpumpe med sin beskyttende skjold i tillegg til å beskytte den fra å bli skadet på noen måte.

6 Monter det bakre seteputen tilbake i Eclipse. Slå på den negative batterikabelen inn i bilens batteri i fronten av bilen. Tøm innholdet i drivstoffbeholder inn i drivstofftanken. Gjenopprett drivstofftrykk ved å dekke drivstofftanken med drivstoff tank påfyllingslokket.

7 Sjekk bilen din for eventuelle lekkasjer eller løse ledninger nøye før du får inn din Eclipse. Starte bilen og la motoren gå i noen minutter. Når motoren er i gang, fortsetter den daglige kjøre rutine som du gjorde før.

Hint

  • Sørg for å holde alle bildeler og drivstoff unna noen varme, flamme eller stikkontakter for å unngå brannfare. Slå av alle varmeovner, ovner og elektriske motorer. Hold et tørt pulver brannslukningsapparat i nærheten i tilfelle brann.
  • Vær oppmerksom på at Eclipse modeller kommer med en anti-tyveri-radio. Har aktiveringskoden hendig når du trenger å koble eller koble bilbatteriet. Det er best å ha koden slik at du kan slå av alarmen uten noen problemer.