Slik installerer en Brake Lysbryter i en 1999 Chevy Suburban

Slik installerer en Brake Lysbryter i en 1999 Chevy Suburban


Riktig installere en bremse lysbryter på en 1999 Chevy Suburban vil forbedre din fred i sinnet mens du kjører og vite at du umiddelbart varsle andre bilister når du bremser. Bryteren lukkes når bremsepedalen armen presser ned på-knappen øverst på bryteren hver gang du tråkker på bremsen. Når bryteren lukkes, sender et elektronisk signal til bremse lyspærer som slår dem på. Noen som hendig med en skiftenøkkel og har 10 minutter av fritiden kan installere en ny bremselys bryteren på en 1999 Chevy Suburban.

Bruksanvisning

1 Flytt Suburban sin førersetet så langt tilbake som det går å gi bedre tilgang til førerens foten godt. Lean inn i fører foten godt og skinne lommelykten over bremsepedalen for å lyse opp bremsepedalen arm og bremse lysbryter.

2 Koble fra Suburban bremse lys krets pigtail fra hoveddelen av den gamle bremselysbryter for hånd. Fjern den gamle bremse lysbryter fra bremse lysbryter monteringsbrakett med pipenøkkel sett.

3 Trekk Suburban gamle bremse lysbryter av bremse lysbryter monteringsbrakett for hånd og erstatte den med den nye bryteren.

4 Stram Suburban nye bremse lysbryter på bremse lysbryter monteringsbraketten ved hjelp av boksen fastnøkkel sett. Plugg bremselys kretsen pigtail inn i kroppen av den nye bryteren for hånd.

5 Tråkk på Suburban bremsepedalen mens hjelperen ser på bremselysene for å sikre at de jobber alle som utformet.

Hint

  • Du kan ofte fortelle om din brems lys bryteren er dårlig er ved å sjekke driften av dine bremselys: hvis de alle klarer å bruke eller ikke klarer å slå av, er sjansen stor for at du må installere en ny bremse lysbryter.