Night Driving LessonsKjøring er en av de viktigste delene av å lære å kjøre trygt hvis du er en ny sjåfør på veien. De fleste driver opplæring kurs krever studenter å kjøre om natten, og det finnes en rekke ulike leksjoner som disse nye driverne skal øve under forsvarlig tilsyn slik at når de kjører på egen hånd de er forberedt på disse flere barsk forhold.

Kjøring Lys og Brights

Nye drivere bør vite hvordan du skal bruke sine vanlige kjørelys og vet hvordan de skal slå sine brights av og på uten at det går på bekostning av hvordan de styre bilen. Brights på bilen er nødvendig i områder som ikke har gatelys eller byens lys til bedre lys på veien en sjåfør kjører på. Men brettigheter kan også blind andre drivere så de må være slått av når en annen bil nærmer seg eller en annen bil er foran den nye driveren bil. Øv kjører rundt i nabolaget og snu brights på og av om natten, med en passasjer som forteller deg å gjøre det på måfå. Dette vil bidra til en ny driver å gjøre dette raskt for sikkerheten for seg selv og andre sjåfører på veien.

online Lessons

På DriversEd.com nye drivere kan lese opp på tips og råd om kjøring om natten, samt statistikk om farene ved å kjøre når det er mørkt ute. Drivere er tre ganger større sannsynlighet for å ha ulykker i mørket da de er når det er lyst ute. Tips på dette nettstedet dekker også nærlys og fjernlys for bilen, ikke kjøre når du er trøtt og vite hvordan du skal sette varsellyset på bilen på hvis du har til å trekke over til siden av veien. Den viktigste lærdommen å lære om kjøring om natten er at det er avhengig av syn, slik at folk kan se bilen og slik at du kan se andre biler på veien.

Kjøring at Night

Den beste måten å lære alle de små finesser om du kjører om natten er å faktisk gå ut og kjøre om natten. Kjør om natten regelmessig med en lisensiert sjåfør som er over 21 år i bilen, som begynner med tretti til førtifem minutter rundt i nabolaget der du bor med lave gatelykter og svært lite trafikk. Deretter prøver å kjøre utenfor byen eller byen der du bor der det er svært mørkt og det er ingen naturlig lys, utover frontlysene til andre biler. Også kjører jevnlig gjennom urbane områder, hvor det kan være fotgjengere eller andre ting som kan være vanskeligere å se om natten slik at sjåføren kan bli klar over disse mulige hindringer.