Slik installerer en bilradio i en 1990 Honda Civic1990 Honda Civic har lenge vært blant de bestselgende subcompact biler i Amerika. Nåværende Civic modeller er utstyrt med et bredt spekter av stereo alternativer. Den 1990-modellen kom utstyrt med fabrikkmontert AM / FM stereo kassettspiller. For eiere av en 1990 Honda Civic, installere en ettermarkedet stereo krever riktig tilpasning med fabrikken stereo ledninger. Også kopler til eller fra elektrisk komponent må først begynne med å koble den negative batterikabelen.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen (jordingskabelen) på den negative innlegg av Honda Civic batteri med 10 mm fastnøkkel. Hvil kabelen bort fra batteriet før installeringen er ferdig.

2 Plugg stereo ledninger, i stereo montering dock, i et ledningsnett adapter. Ledningsnettet adapter vil være fargekodet for å forklare hvor de aktuelle tilkoblingene skal gjøres.

3 Skyv installasjon ermet inn i den ledige stereo montering dock.

4 Koble ledningsnettet adapter fører til baksiden av ettermarkedet stereo.

5 Skyv den nye stereo inn i stereo montering dock.

6 Sett på instrumentpanelet under midtkonsollen i bilen. Skru inn de tre skruene (to på øverste hjørnene, like under midten dash panel, og en på nedre venstre hjørne i nærheten av førersiden fot godt) med en Phillips-skrutrekker.

7 Plasser jordingskabelen til den negative innlegg av batteriet. Stram jordingskabelen til ledelsen innlegget i batteriet med 10 mm fastnøkkel.