1986 Toyota Pickup Specs

1986 Toyota Pickup Specs


En pickup lastebil er en lett bil med en åpen lasterommet på baksiden. Toyota pickup lastebiler har et rykte for å være pålitelige biler som kjører med minimale problemer for lengre perioder av gangen. Ifølge 4X4 Wire, 1986 modell hadde noen nye innovasjoner lagt til det som gjorde det mer ønskelig.

Motor

1986 Toyota pickup motoren ble redesignet for å produsere 150 hestekrefter med 4800 RPM. Med en 2,4-liters motor, dette gjorde for ganske kraftig kjøretøy. Det var mulig å bestille modeller med en fire-trinns automatisk girkasse. I denne modellen, hvis det hadde en bøttesete, ble girspaken satt litt frem for å gi ekstra plass.

Forbedringer gjort til motoren medførte at kundene merke til at lastebilen var bedre i stand til å håndtere mye tyngre last uten å bryte ned eller forårsaker problemer med håndtering av lastebilen.

Drivstoffeffektivitet

Motoren endringer fører til økt drivstoffeffektivitet. Ifølge Fuel Economy.gov, gjennomsnittlig drivstofforbruk på denne modellen var 22 til 26 miles per gallon.

hjul

I det første året av produksjon, endringer i hjulnavene føre til produksjon av 10-tommers bakhjul trommer sammenlignet med 8-tommers bakhjul trommer i året modeller. Modellen var utstyrt med større trommelbremser for å forbedre bryte og bremsekraft.

Fjæring og Body

En ny uavhengig forhjulsoppheng med torsjon barer erstattet den gamle solid forakselen i denne modellen. Dette betydde pickup var mye mer komfortabel på humpete veier med mindre rattbevegelse og bedre styring kontroll når humper ble påtruffet.

Det var tre valg av bil kroppen tilgjengelig, en utvidet hytte modell, en ett-tonns lang seng modell og en kort seng modell.