Slik installerer en B & amp; M 70273

The B & M 70273 Super Cooler holder bilens girkasse fra overoppheting. Overføring væske blir omdirigert gjennom super kjøleren, som regulerer temperaturen. Den super kjøleren er montert på den fremre ende av radiatoren og kobles direkte til både radiatoren og transmisjon med transmisjons kjøligere linjer. Hvis B & M kit du installerer, ikke inneholder overførings kjøligere linjer, kjøpe noen fra en bil deler butikker eller på Internett.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på bilen og fest den med hette låsen.

2 Skru ut skruene på viften likkledet med en skrutrekker. Sett skruene til side. Løft viften liksvøpet og ta den ut av bilen. Sett den til side.

3 Skyv radiator tilbake for å gjøre plass til B & M Super Cooler. Sett B & M Super-kjøler inn i gapet mellom radiatoren og viften. De to beslag på kjøleren må peke rett opp eller til siden, men ikke ned. Slipp radiator.

4 Skru monterings caps på kjøleren og sett dem til side.

5 Koble en transmisjonskjøler linje til hver av de to beslag. Trekk til forbindelser med en skiftenøkkel. Koble til en adapter som passer på hver kulere linje hvis radiatoren og overføring ikke har de riktige armaturtilslutninger.

6 Koble "Out" kulere linje til "In" montering på overføringen. Koble "In" kulere linje til "Out" montering på overføringen. Trekk til forbindelser med en skiftenøkkel.

7 Koble en overføring kulere linje til "In" passer på radiatoren og "Out" montering på overføringen.

8 Sett inn viften liksvøpet og fest den med de reserverte skruer.