Bremsestøyproblemer

Funksjonelle bremser kan være avgjørende for din sikkerhet mens du kjører, så det er viktig å ta hensyn til noen lyder de gjør. Noen brems lydene er normale, mens andre foreslår noe er galt.

tolke Sounds

Bremser gjøre en masse forskjellige lyder mens du kjører, men bare et fåtall av dem er verdt å bekymre seg. Hvis du hører en høy skrikende lyd som er konstant tilstede, bremsene må trolig byttes. Ifølge eksperter på "Road og reisemagasinet", sporadiske lave hyler, sliping støy og andre sjeldne lyder anses normalt og er vanligvis ikke en grunn til bekymring.

Ulike Bremser Gjør forskjellige lyder

Eldre bremser er laget ved hjelp asbest, som var generelt mindre utsatt for støy. Nyere bremser er ofte laget med mer metall, og når metall treffer metall, det har en tendens til å hvine. Organiske bremseklosser er laget for mindre støyende drift. Å vite hvilken type bremser du har kan hjelpe deg med å avgjøre hvor mye støy er normalt.

Stole på magefølelsen

Hvis du har en genuin bekymring om en brems støy og du tror det går utover den normale knirker og squeals, bør du ha bilen sjekket ut. Det er alltid en sjanse for at det er ingen big deal, men hvis noe virker galt, er det ingen grunn til å risikere det.