Slik installerer du en iPhone 3G frontpanel Screen Digitaliserer Med Glass

Slik installerer du en iPhone 3G frontpanel Screen Digitaliserer Med Glass


Slippe eller sitter på din iPhone 3G kan resultere i en sprukket eller ødelagt skjerm. Avhengig av alvorlighetsgraden av skaden, kan du ikke være i stand til å bruke telefonen til du skifter skjermen. En iPhone 3G-skjermen har en innebygd digitaliserer, som registrerer menneskelig kontakt og oversetter den til inngangen på iOS. I stedet for å sende enheten til Apple for reparasjoner, kan du erstatte skjermen selv. IPhone 3G skjermen erstatte kits er tilgjengelig fra mange kilder.

Bruksanvisning

1 Slå av iPhone, og ta ut SIM-kortet ved å sette inn en binders eller SIM-fjerningsverktøyet inn i hullet på toppen av enheten. SIM-skuffen spretter ut automatisk. Ta ut SIM-kortet fra skuffen.

2 Fjern de to skruene i bunnen av telefonen som er plassert på hver side av kontakten.

3 Sett nysgjerrige verktøyet inn i rommet mellom krom ytre ring og frontglasset, deretter forsiktig lirke glass løs, men ikke fjerne den helt. Hvis den nye kit har en sugekopp i stedet for et nysgjerrige verktøy, trykk på sugekoppen mot glasset og trekk forsiktig glasset opp.

4 Koble fra kablene merket "1", "2" og "3" ved å trekke forsiktig hver kabel fra hovedkortet. Fjern kablene "1" og "2" ved å løfte dem fra brettet, da unclasp den siste kabelen for å fjerne den. Den frontglasset og digitaliserer skiller fra hoved saken og styret.

5 Fjern de seks skruene rundt frontglasset. Det finnes tre på hver side.

6 Sett nysgjerrige verktøyet mellom metallskinner som forbinder metallhuset til frontglasset og skille de to delene.

7 Slå på hårføneren og drei den til lav innstilling, deretter forsiktig passere varmen over baksiden av frontglasset for et par minutter for å løsne limet som kobler den til huset.

8 Trekk glass og digitizer fri fra huset, og deretter plassere de selvklebende strimlene i de åpne områdene av huset.

9 Plasser den nye glass og digitizer på frontpanelet bolig og trykk den på plass.

10 Re-feste metallhuset til frontpanelet bolig og erstatte de seks skruene. Linje topp og bunn stykker av iPhone sammen.

11 Sett inn de tre kablene til hovedkortet og skyv de to delene av iPhone sammen, forsiktig, men bestemt.

12 Bytt ut skruene på undersiden av enheten, og sett inn SIM-kortet. Slå på din iPhone 3G og teste den nye skjermen.

Hint

  • Skjermen erstatningspakken har de spesialverktøyene du trenger for å fullføre utskiftningen som en sugekopp, selvklebende strips og nysgjerrige verktøyet.