Slik installerer Ceiling høyttalere med en Drop Ceiling

Tak høyttalere er designet for å tilby lydgjengivelse i områder hvor i-vegg eller frittstående høyttalere er ikke praktisk. Tak høyttalere kan også hjelpe skjule høyttalerne slik at de ikke forstyrrer det visuelle inntrykket av et rom. Bekvemmeligheten av taket høyttalere kan kombineres med praktisk bruk av en slippe taket, men du må ta hensyn til størrelse, form og vekt på høyttalerne før du prøver å installere dem inn i en dråpe taket.

Bruksanvisning

1 Bestem vekten av høyttalerne. Det kan være mulig å installere lys høyttalere direkte inn i himlingsplater, mens tyngre høyttalere vil ta mer støtte. Høyttalerne bør ha vekt rangeringer på deres spesifikasjoner. Sjekk høyttaler vekter mot dine himlingsplater og avgjøre om du trenger brak eller ekstra støtte for høyttalerne.

2 Velg brak eller spesial fliser for taket ditt. Hvis høyttalerne er for tunge til å montere direkte på en aktuell takplate, må du velge en annen type støtte. Brak vil gi deg den mest støtte, men det kan være vanskelig å installere parentes ovenfor slippe taket, og taket estetikk kan lide. Hvis en brakett ikke vil fungere, kan kraftige himlingsplater, slik som de som brukes for videoprosjektører, gi deg ekstra støtte med enklere installasjon.

3 Kjør din ledninger. Du må bestemme om du ønsker å kjøre ledninger på utsiden eller på innsiden av veggene. Kjører ledningene på utsiden av veggen vil være mye enklere, men det ser kanskje ikke så fint, og kan plassere ledninger der de kan lett bli skadet. Hvis du kjører høyttalerkablene inne i veggen, ta kontakt med en elektriker for å sikre riktig installasjon.

4 Montere braketter, eller klippe en hel i din himlingsplater. Fjern taket flis som er på plass. Hvis flis kan støtte din høyttaler, klippe ut en åpning i flisen ved hjelp av et verktøy kniv. Hvis du må montere en brakett, finne en solid tverrbjelke eller tak bjelke over slippe taket for å montere til.

5 Installer og koble høyttalerne. Høyttalerne skal enten gli inn i åpningen i taket fliser eller koble til braketten. Hook opp ledningene og teste høyttalerne før du fullføre installasjonen, slik at du raskt kan løse eventuelle problemer. Når du har bekreftet at høyttaleren fungerer, plasser den i taket. Mange i-taket høyttalere inkluderer en grill som vil beskytte høyttaleren og dekke skjøtene som brukes i installasjonen.