Den beste måten å ta landskapsbilder med et Nikon D60

Den beste måten å ta landskapsbilder med et Nikon D60


Digitale speilreflekskameraer som Nikon D60 gi noen av de beste måtene å få bilder. Selv om de er ofte dyrere enn pek-og-skyt digitale kameraer, de er vel verdt pengene. En av fordelene med et speilreflekskamera er dens evne til å ta bilder av landskap. Med en fin linse, noen spesielle kamerainnstillinger og litt tålmodighet, kan du få et profesjonelt utseende landskapet skudd. Det er visse ting du trenger for å optimalisere Nikon D60 for awesome vista skudd.

Bruksanvisning

1 Prøv å fotografere under soloppgang og solnedgang, som er kjent som fotografiets "gyldne" timer, på grunn av lyset du får i kameraet.

2 Still inn blenderåpning, lukkertid og ISO slik at de er optimalisert for landskapsfotografering. Hvis du er usikker, kan du prøve disse tider og innstillinger:

Solfylt dag

Aperture: f / 8
Lukkertid: 1 / 125s
ISO: 100

Overskyet / solnedgang:

Aperture: f / 8
Lukkertid: 1 / 60s
ISO: 100

Disse innstillingene optimalisere landskapsfotografering, slik at mest mulig lys inn i kameraet. Hvis du er usikker på hvordan du endrer disse innstillingene, ta kontakt med kameraets manuelle.

3 Ta med et stativ med deg. Lange eksponeringstider som disse vil ha en tendens til å forlate bildet uskarpt hvis du prøver å holde kameraet i hånden. Hvis stativ ikke har en innebygd nivå, ta en med deg. Det siste du ønsker er et skjevt bilde!

4 Ta bildet med autofokus av. Fokuser bildet selv fordi autofokus har en tendens til å fokusere på noe uvanlig i landskapsbilder, noe som kan føre til rare bilder kommer fra vanlige landskap.

5 Ta bilde med selvutløser sett i to sekunder. Dette gir tid for kameraet å stoppe risting fra din hånd trykke ned på utløserknappen, som ellers kan føre til at bildet skal vises uskarpt.

6 Eksperimentere med forskjellige eksponeringstider og blenderåpninger mens du er der. Du vet aldri hva kameraet kan få!

Hint

  • Mange filmobjektiver også er kompatible med digitale kameraer, og de er ofte mye rimeligere enn sine digitale konkurrenter.
  • For å unngå ulykker, unngå å bruke kameraet i vind, regn eller snødekte forhold.