Slik fjerner Window Tint Lim

Slik fjerner Window Tint Lim


Vindu fargetone har utviklet seg, og erstatte gamle fargetone lim er en vanlig bil reparasjon. Gammel stil tint lim som brukes til å slå lilla og boble av glass har blitt erstattet med mer holdbare filmer. Fjerne gamle limet er faktisk en enkel prosess; det bare tar tid og tålmodighet. Bakgården repair kan fjerne missfarging film fra flere vinduer i ca to timer.

Bruksanvisning

1 Spray innsiden av vinduet med den ammoniakk-baserte rengjøringsmiddel til den er mettet. Normalt er det anbefales at ammoniakk rengjøringsmidler ikke benyttes på innsiden av sotede vinduer, fordi det vil løsne filmen fra glasset. Jo høyere ammoniakkinnholdet i renere, mer det oppløser fargetone lim.

2 Skill film fra glass rundt kantene. Finne kanten av glasset og kjøre barberhøvel mellom den og filmen, sprøyting området for å indusere separasjon. Ideelt sett om to inches av separasjon rundt alle kantene av glasset er nok til å få et grep om. Realistisk, vil filmen kommer ut i små lunter som vil kreve flid å skrelle. Det som trengs er en "fane" eller seksjon av film som kan trekkes og sprayet for å fjerne hele primære filmlaget. Hva er igjen etter å trekke filmen gratis er et lag med lim som har limt til glasset over år.

3 Spray et liberalt dose av lim renset på laget av lim igjen på glasset. Bruke håndkle, gni lim inn "streker", og deretter dose området med mer lim renere. Til slutt vil det være en liten glob av lim i en lapp, og det kan skrapes av med barberblad. Flere strenger kan forekomme, men ved hjelp av håndkle for å søke friksjon sparer tid versus prøver å skrape vinduet med høvelen alene.

4 Rengjør med vinduet renere gang. Med lim stort sett borte, bør ammoniakkbasert rengjøringsmiddel gjenopprette vinduet til en pre-skjær tilstand.

Hint

  • Legge varmen vil gjøre fjerning av filmen mye enklere
  • Bruk tilstrekkelig ventilasjon og verneutstyr ved sprøyting kjemikalier