Slik fjerner rust fra Chrome Engine delene uten å skade Chrome

Motordeler som er forkrommede se vakre når de er helt nye eller nylig polert, men de kan få rusten og snusket svært raskt, spesielt når installert i fet, skitne rammen av en motorrommet. Heldigvis kromdeler er veldig lett å holde rent og ser ny hvis du bruker riktig tilnærming til regelmessig rengjøring og polering dem. Dersom kromdeler har grop i dem mot rust, må de rechromed.

Bruksanvisning

1 Rengjør kromdeler grundig med et mildt rengjøringsmiddel som Simple Grønn (eller med varmt vann og såpe), slik at du ikke skader krom. Ikke bruk slipende rensemiddel, som kan skade krom finish.

2 Tørk krom grundig med en ren, lofri klut.

3 Rengjør rustne områder av kromdeler grundig med en høy kvalitet renere som De-Solv-It krom og rustfritt stål. Bruk en tannbørste eller en liten detaljering børste til å rengjøre kriker og kroker på delene. Tørk krom grundig med lofritt håndkle.

4 Fjern vedvarende flash rust flekker med en høy kvalitet krom polish som den fra mors. Du kan også bruke svært fin stålull for å forsiktig skrubbe av rust med WD-40, men sørg for å bruke den fineste stålull tilgjengelig.

5 Gni poleringsmiddel over hele overflaten av krom del.

6 La polish tørke. Tørk av polish med en annen rent håndkle, som vil buff krom.