Slik fjerner Redwood Tre flekker fra Auto Paint

Slik fjerner Redwood Tre flekker fra Auto Paint


Flekker på bilen din fra redwood trær er forårsaket av høy tannin innhold av trærne 'saft. Det ser ut som en sprednings mørk til rust-farget flekk på overflaten av bilens lakk. Som alle SAP og klissete harpiks, rett og slett vaske er ikke alltid effektiv på å fjerne flekker, selv om sevjen kan synes å være borte. Sterke kjemikalier bør ikke brukes på bil maling, siden de kan ende opp med å fjerne mer enn du regnet med.

Bruksanvisning

1 Vask bilen for å fjerne overflødig smuss og skitt. Vasking hindrer mild abrasiveness av leire fra å lage små riper i lakken.

2 Skjær leire bar i halv eller i tredjedeler med en skarp kniv.

3 Spray sap flekken med smøremiddel som tilsvarer linjen du bruker. Ikke bland merker, som hver smøremiddel er formulert spesielt for bruk med at produsentlinjen. Smøremiddelet gjør baren for å skli over tjeneste av malingen lett.

4 Bruk en back-og-tilbake bevegelser over stedet til du ser leire bar endre farger på den brukte delen, eller baren slutter å fungere. Snu det og fortsette til sevjen flekken er borte. Hvis begge sider av linjen bli "full" kna leiren slik at du har en ren overflate.

5 Poler med rene, tørre kluter for å fjerne oljen.

Hint

  • Bruk rikelig med glidemiddel. Dersom leire begynner å smøre eller holde seg til maling, spray ekstra smøremiddel på området.
  • Ikke mist leire bar. Hvis du gjør det, forkaste det og begynne med et nytt stykke.