Slik fjerner Pine Sap Fra Toyota Car Paint Trygg

Slik fjerner Pine Sap Fra Toyota Car Paint Trygg


Parkering din Toyota under et furutre kan føre til en klebrig masse av furu saft blir igjen på kjøretøyet. Mens sap er litt utfordrende å fjerne fra Toyotas maling, som det har sannsynligvis bundet til malingen, bemerker Toyota bil bil tips nettside, er det flere fjerning metoder som bør være vellykket i trygt fjerne saft fra kjøretøyet.

Bruksanvisning

1 Vask din Toyota bil. Skyll bilen med vann og såpe for å fjerne små deler av saft og bidra til å løsne større sap områder. Bruk milde press for å unngå riper i maling i området av saft.

2 Plasser en løsemiddel på området for å bryte fra hverandre saft. Velg et løsemiddel som rubbing alkohol, white spirit, negl polish remover eller WD-40. Påfør løsemiddel til det berørte området med en ren klut og gni forsiktig saften av. Du må kanskje gjenta dette trinnet flere ganger for å fjerne alt av saft fra Toyota, spesielt hvis du har et stort område av saft eller det har vært på bilen din for en lengre periode.

3 Bruk Toyotas spesifikk bug og asfaltfjerner. Hvis andre løsemidler bevise ineffektiv på å fjerne saft, Toyota tilbyr sin egen merkevare av løsemiddel, som er tilgjengelig på forretningene Toyota, spesielt designet for å være trygt for alle Toyotas bilmodeller.

4 Omvask bilen. Etter at du har fjernet saft, vaske bilen for å fjerne løsemiddelet fra Toyotas maling. Når du vasker bilen din, kan du bruke ekstra forsiktighet for å sikre at området er fritt for både furu saft og væske.

5 Voks det behandlede området. Når all saft er fjernet og bilen din har blitt renset, voks din Toyota for å forhindre lakkskader fra løsemidler og for å gjenopprette og opprettholde bilens utseende.

Hint

  • Bruk majones å fjerne saft fra huden din.