Slik fjerner maling fra en bil

Det er flere grunner til å fjerne maling fra en bil. Noen biler har gamle maling som må fjernes helt før en fersk maling jobb kan startes. Gammel maling er ofte vanskelig å fjerne fra en bil overflate uten omfattende arbeid. En body shop kan gjøre dette, men det vil koste flere hundre dollar. Du kan lære hvordan du fjerner maling fra en bil og ta vare på det selv.

Bruksanvisning

1 Bruk en sand blaster å fjerne all maling ned til bart metall av bilen. Fjern alle mekaniske deler eller deksel og tape dem helt lukket. Sand kommer i de minste områdene, og er vanskelig å fjerne og ren. Bruk sand blaster i langsom, jevn bevegelser, slik at sanden for å fjerne all maling i et område før du går til neste sted.

2 Plasser 80-strø sand papir på en eksentersliper å ta av maling ned til bart metall. Den eksentersliper fjerner all maling, men gjør det sakte og sikkert. Sander vil ikke skade metallet eller overflaten av bilen.

3 Påfør en kjemisk stripper til bilens overflate med en pensel i henhold til instruksjonene. Sørg for å ha en presenning eller noe lignende under bilen for å fange all maling og kjemikalier kommer ut av bilen. Påfør stripper i flere strøk, vent det foreslåtte beløpet av tid og deretter skrape malingen av med en plast maling skrape. Skyll bilen med kaldt vann etterpå for å nøytralisere de kjemikalier.

4 Vask bilen og tørk den helt. Spray to strøk med selv etsing primer på bart metall for å forhindre rustdannelse på bilen. Rust kan vises innen en dag eller to for å utsette bart metall til elementene.

Hint

  • Bruk alltid verneklær, vernebriller, ansiktsmasker og hansker ved håndtering av giftige eller potensielt farlige materialer.
  • Bruk aldri kjemikalier eller sandblåsere i et lukket område. Alltid parkere bilen i et godt ventilert rom.