Slik fjerner lim fra DVD Cases

DVD-ene med en liten sikkerhetsbånd festet til innsiden av sin sak. Stripen kan trekkes av med en rask håndbevegelse, men etterlater en klebrig limrester bak. Dette limrester vil tiltrekke seg smuss og kunne komme inn på DVD-plate. Limet fjerningen vil ikke skade DVD eller DVD-saken.

Bruksanvisning

1 Plasser vaskeklut på en arbeidsflate. Åpne DVD-saken og plassere den på vaskeklut med de to åpne sider vender opp.

2 Klipp et stykke klar pakketape med saksen. Hold nede på siden av DVD-saken som har klissete rester på den med én hånd.

3 Ta stykke klart pakking tape i den andre hånden og trykk tapen godt ned slik at det dekker hele limrester. Trekk båndet ut av limrester med en rask bevegelse.

4 Ta et annet stykke klart pakking tape og pakk det rundt to fingre på høyre hånd. Hold nede på siden av DVD-saken som har den klebrige rester på den med venstre hånd.

5 Rull teipen som er pakket rundt to fingre på høyre hånd over limrester. Hev tape litt av limrester, og deretter sette den ned igjen og rull den mot limrester litt mer.

6 Inspisere området for å se om den limrester er fjernet. Pakk en annen stykke klart pakking tape rundt to fingre på høyre hånd og gjenta prosessen om nødvendig.

Hint

  • Fjern DVD fra saken før du begynner å fjerne limet.
  • Noen lim fjerning produkter kan skade plasten i DVD-saken.