DIY: Lydforsterker

DIY: Lydforsterker


De fleste gjør-det-selv (DIY) forsterkere er i riket av dedikerte audiofile, som showet er så mye som det & # 039; s gå, og man kan flyte et lån ved hjelp av familiens hund som sikkerhet. $ 5 cracker box forsterker er den nye gutten på blokken & # 039; s svaret for å få en stor lyd i en liten pakke. Dette er en gitar forsterker som virker som en forsterker og praksis kan settes sammen i omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Gå til linken under Referanser og skrive prosjektet & # 039; s PDF-filer i den øvre delen av nettsiden. Flere andre PDF-filer er også tilgjengelige. Lagre dem alle, inkludert et stort kretsskjema like under den første pdf plassering. Du vil ha en detaljert deler og verktøy liste for å bygge forsterkeren, en stor kretsskjema, de første sidene av trinn-for-trinn-instruksjoner og store fargefotoserier av deler plassering i en Ritz, eller lignende, cracker boks. Ta din $ 5 og endre til en elektronikk deler butikken og kjøpe det du trenger. Juster deler og verktøy på arbeidsbenken som vist i billed.

2 Monter kontakten i kretskortet. Installer chip. Dette identifiserer fast pinnenumrene. Det er også en grunn til å plassere alle delene på toppen av brettet.

3 Installer 0.01uF kondensator så det ene benet kobles til "pin 2" og den andre etappen av kondensatoren er i en "pronto rad." Snu det. Installere andre deler, eller kretsforbindelser, fra det skjematiske diagrammet til de andre pinnene: 3, 4, 5, 6, 8, og en.

4 Monter andre deler i boksen inkludert høyttaler, volumkontroll, batteri, bryter og inn og utgang. Du ønsker kanskje å åpne boksen for enkel deler montering og fremtid ledninger før montering.

5 Koble til og lodde alle deler til kretskortet. Finn ledninger så nær billed fargebilde som mulig. Lås delene på plass. Også bruke en rød markør på kretsskjema som du avanserer å angi deler av kretsen som du nettopp har fullført. Tett boks med lim.

6 Koble gitaren med en elektronisk plukke opp til forsterkeren og vende vippebryteren til test. Følg instruksjonene for lyd variasjoner på side 106 i pdf under "denne boksen Rocks".

Hint

  • En høyttaler grillstoff er et alternativ. Plasser din logo på grillen og gjøre det til en del av din boksen.
  • Slå både volum og gain kontroller helt ned når den først teste amp.
  • Unngå å legge for mye varme til chip, som kan forårsake skade.