Slik fjerner koaksialkabel Locks

Slik fjerner koaksialkabel Locks


En kabellåsen er en plastklemme som er festet på enden av koaksialkabelen. Kabellåser har to formål: å beskytte koaksialkabel blir fjernet eller forskyves, enten ved et uhell eller med vilje av et barn eller kjæledyr; og for å forhindre at kablene blir koblet til utsalgssteder som kan forårsake skade. Kabellåsen holder fast kabelen på plass og kan også låse over hodet på koaksialkabel. Du kan fjerne kabellåsen med et enkelt verktøy kniv.

Bruksanvisning

1 Slå av alt elektronisk enhet som den koaksiale kabelen er koblet til. Slå av alle strømkilder i umiddelbar nærhet for å ivareta sikkerheten.

2 Skjær en linje på kabellås fra toppen til bunnen, ved hjelp av et verktøy kniv, mens gripende bunnen av låsen fast med den andre hånden. Pass på at du ikke skjære i koaksial tips eller kutte selve kabelen.

3 Trenge linjen dypere før du har gjort et kutt som har trengt hele veien gjennom til låsen. Skjær låsen hele veien ned linjen. Gjøre kutt sakte for å være sikker på at du ikke skader deg. Kabellåsen er laget av plast, så det burde være ganske enkelt å kutte uten mye press.