Slik fjerner en eksos Bolt

Eksos bolter tendens til å "sette seg fast" i hodet og kan være ganske sta å fjerne. Hvis du bryter bolten av i hodet, må det bores ut, med mindre det er nok av bolten igjen å ta med tang, og bolten vil snu for deg. Med litt forberedelse, men du kan hindre brytebolter ved å ta vare og ha mye tålmodighet når du fjerner boltene.

Bruksanvisning

1 Fjern boltene på vanlig måte, ved hjelp av en skiftenøkkel eller socket, avhengig av hva som passer enklere. Hvis en bolt ikke vil komme ut, ikke tving den.

2 Spray en fast bolt med WD-40 eller Twister. Sørg for at du får under hodet på bolten. La penetrant å suge i 10 til 15 minutter.

3 Forsøk å fjerne bolten igjen. Du kan bruke to skiftenøkler - Plasser den åpne enden inn i boksen slutten av en annen skiftenøkkel - for å få mer innflytelse på bolten. Et annet triks er å treffe skiftenøkkel med håndflaten din, gir det korte, skarpe bursts av dreiemoment.

4 Gjenta prosessen hvis bolten er fortsatt fast.

Hint

  • Fjern press på bolten ved å støtte eksosmanifolden fra bunnen - dette noen ganger bidrar til å fjerne fast bolten.
  • Ikke legg for mye kontinuerlig moment på bolten, så vil du mest sannsynlig bryte bolt av i hodet. Tålmodighet og repetisjon vil netto resultater uten ytterligere skade.