Slik fjerner en dynamo på en 2000 Dodge IntrepidFjerne dynamoen fra 2000 Dodge Intrepid lar deg benk-test den eller erstatte den hvis den er defekt. Dynamoen lader batteriet i bilen, men det gir også strøm til tenningssystemet og andre elektriske komponenter. Hvis det mislykkes, kan du ende opp med et dødt batteri eller strandet på siden av veien uten strøm til tenningen. Hvis du mistenker at dynamoen er defekt, ta den ut og ha det testet umiddelbart.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen med en skiftenøkkel eller socket og skralle for å løsne bolten. Løft kabelen ut batteriet og sett det til side.

2 Løsne justeringsbolten på dynamoen monteringsbrakett med en skiftenøkkel eller socket og skralle, skyv dynamoen ned og fjerne beltet fra dynamoen skivene. Fjern mutteren på forsiden av reguleringsskruen, og trekke bolten ut av braketten.

3 Fjern dynamoen øvre festebolt med en socket og skralle. Løft dynamoen ut av braketten.

4 Finn og fjern mutteren på "b" terminal på baksiden av dynamoen med en socket og skralle. Fjern den store røde ledningen fra terminalen og sett det til side.

5 Koble ledningsnettet kontakten fra baksiden av dynamoen ved å frigjøre låsetappen og trekke kontakten ut av stikkontakten. Fjern dynamoen fra motorrommet og sett det til side.