Slik fjerner en Blank Switch i en 2010 Mazda 3

2010 Mazda 3 kommer tilgjengelig med en rekke funksjoner, blant annet justerbare frontlykter og en takluke. Bryterne for de valgfrie funksjonene er plassert på venstre side av dashbordet, rett ved siden av bilens ratt. På modeller som ikke er utstyrt med den valgfrie funksjoner, vil justeringsbryteren for den aktuelle funksjonen mangle. Det er erstattet av en tom bryter, som er i det vesentlige et stykke av plast. Hvis du ønsker å installere en ekstra funksjon og montere sin bryter på dashbordet, fjerner du en av de tomme brytere og installere det på sin plass.

Bruksanvisning

1 Slå av Mazda 3 er motoren og sett på parkeringsbremsen for sikkerhet. Inspiser tomme brytere på venstre side av dashbordet og bestemme hvilken du vil fjerne.

2 Sett din første trim panel verktøyet mellom den øvre kanten av den tomme bryteren og instrumentpanelet. Sett andre innredningspanelet verktøyet mellom den nedre kant av emnet bryteren og instrumentbordet.

3 Skyv toppen trim panel verktøyet nedover for å frigjøre toppen blank bryteren klippet. Skyv bunnen trim panel verktøyet oppover for å løsne bunnen blank bryteren klipp.

4 Trekk blank bryteren utover for å fjerne den. For å installere det, bare sette den i sin mount og skyv den fremover. Når du installerer den, klipp automatisk dukke på plass.